Het event is inmiddels achter de rug…

Gemist? Voorjaar 2020 een nieuwe kans om erbij te zijn!

Herken jij het geroezemoes in je hoofd waardoor je

 

* altijd hard moet werken

* te weinig tijd voor plezier en ontspanning overhoudt

* onzeker bent over je eigen kunnen

* je altijd anderen op nummer 1 zet

Radio Gekkenwerk!

Yup, dat zijn de stemmen in je hoofd. Goed nieuws: je kunt er iets aan doen! Je bent er binnen een dag vanaf. Je krijgt:

* een interactieve dag waar je grip krijgt op de stemmetjes in je hoofd die als stoorzender fungeren

* een inspirerende masterclass van Lou Niestadt waarin je leert hoe je plezier tot je grootste prioriteit maakt

* het boek “Aan het stuur”

*de kaartenset “Aan het stuur” om thuis praktisch mee aan de slag te gaan

* een goedgevulde goodiebag

*lunch, drinks, borrel and bites

*zon, strand, palmbomen, inspiratie op een waanzinnige locatie

 

Kom naar “Aan het stuur”. Hét event waar jij gezicht geeft aan het geroezemoes in je hoofd!

Zet jezelf op nummer één in plaats van je klein te laten houden door al die stemmetjes

Jij maar denken dat je één ik bent. In werkelijkheid buitelen er tientallen ikken in je hoofd over elkaar heen. Zullen we die eens managen?

Je neemt veel verschillende rollen in, als ouder, partner, vriend(in), collega, of werknemer. Hoe fijn is het om temidden van dat alles te weten wie JIJ nu bent?

Jijzelf als stralend middelpunt. Life is supposed to be fun. De lat hoog leggen, hard moeten werken en jezelf geen moment rust gunnen zijn verzinsels van de stemmetjes in je hoofd.

Je weet dat je vooral eerst goed voor jezelf moet zorgen, voordat je er voor de ander kunt zijn. Jouw eigenbelang mag voorop staan, al laten de stemmetjes je iets anders geloven.

Je weet dat je er alles aan doet om het beste van jezelf te laten zien. Weg met stemmetjes die je van het tegendeel proberen te overtuigen. Je doet genoeg, je BENT goed genoeg.

Je wil niets liever dan je innerlijke stroom volgen en doen wat er het meeste aan je trekt. Je hoeft niet bang te zijn wat anderen van je vinden.

Kun jij die 'ik' in jezelf nog vinden waar al jouw plezier en jeugdige onbezonnenheid zit?

Stay tuned voor een nieuwe datum!

Interactieve workshopdag

Je ‘ik’ vinden die jouw plezier en jeugdige onbezonnenheid bezit. Is dit je wens, dan ben je op de juiste plaats. Het loslaten van belemmerende stemmetjes in je hoofd vraagt van je om een nieuw verhaal te schrijven. Maar hoe dan? De stemmetjes vergezellen je al het grootste deel van je leven. Afscheid nemen is dan helemaal niet zo eenvoudig.  Je leert op een  creatieve manier hoe je jouw oude verhaal kunt eren en jouw verborgen speelse en vrije kanten weer tot bloei laat komen.

w

Masterclass van Lou Niestadt

In deze unieke masterclass vertelt Lou je alles over je leven leiden op jouw voorwaarden en hoe je elke dag plezier tot je belangrijkste prioriteit kunt maken.

Zo meteen lees je hieronder meer over Lou.

Masterclass van Lou Niestadt

Schrijfster, illustrator, kunstenaar, maar vooral inspiratiebron!

Het vervult me met intense blijdschap te mogen aankondigen dat Lou ons komt vergezellen. Haar boek “Groots en meeslepend leven” liet een paar jaar geleden mijn lang weggestopte Creatieve Ik weer ontwaken. Zonder haar zouden mijn kaartenset en boek waarschijnlijk (nog) niet bestaan.

Omdat ze merkte dat ze in haar online business groots werd meegesleept in hoe het allemaal hoort, maakte Lou vorig jaar een rigoureuze keuze. Ze besloot volledig te stoppen met social media én trok de stekker uit haar businessmodel. Ze voelde, dat er eigenlijk maar één soort job is, en dat is ‘de inside job’. Pas als je helemaal blij bent met jezelf, kan je bedrijf (en de rest van je leven) voluit stromen. Om zulke drastische stappen te kunnen zetten, moest Lou loskomen van de stemmetjes in haar hoofd. In deze unieke masterclass gaat ze met ons delen hoe zij aan het stuur wist te komen!

Waar? 

Beachclub Sunrise op Aquabest bij Best/Eindhoven

Een swingende locatie aan het water. Palmbomen, strand, alle ruimte om even op te laden tussen de oefeningen en talks.

Na afloop van het event :

 

  • ken je alle stemmen in je hoofd bij gezicht en naam
  • voel je je direct sterker, krachtiger, meer ontspannen en hou je dat thuis vast (mede dankzij het boek en het carddeck wat je gratis meekrijgt)
  • staat geen enkel onbehulpzaam stemmetje jouw plezier en levensvreugde nog in de weg.
  • herken je feilloos of een stemmetje een helper of saboteur is.
  • weet je hoe je je dagelijks kunt verbinden met je innerlijke helpers voor meer plezier en fun.
  • rijdt jouw bus vanaf nu steevast de goede kant op. Denk je nu bus? Jazeker en daar hoor je alles over op deze dag.

Dit event is voor jou als je:

 

  •  je op een speelse manier wil leren omgaan met al het “gedoe” in je hoofd
  • een eind wil maken aan onzekerheid, faalangst, perfectionisme, pleasegedrag of overdreven werkijver
  • houdt van extraatjes, want je krijgt mijn boek, carddeck, goodiebag, lunch, workshop, masterclass, borrel. Het hele pakket ter waarde van € 446,50 voor slechts € 111,- (ex. BTW)

Wie ben ik?

 

Ik ben Mariska Ruissen. Ik stel je graag even voor aan mijn Romantische Ik. That would be me.

 

 

Ik ben een voormalig ‘hoofdmens’ en oh, wat had ik last van dat geroezemoes in mijn hoofd.

Op een gegeven moment besloot ik om aan dat geroezemoes letterlijk strot en smoel te geven. Dit groeide uit tot een megasuccesvol carddeck die inmiddels door honderden coaches en therapeuten in Nederland en België wordt gebruikt. Hieruit ontstonden de succesvolle “Aan het stuur”-methode en opleiding voor onder andere coaches en therapeuten die professioneel werken met dit materiaal. En dat resulteerde weer in het boek.

Voor mij heeft “Aan het stuur” niet alleen professioneel maar ook in mijn privéleven voor een positieve ommezwaai gezorgd. Ik ervaar veel minder stress, maak me minder zorgen, en geniet met volle teugen van het leven. Dat wens ik ook voor jou.

Deze mensen zitten al aan het stuur…

Aan het stuur is een mooie en praktische coachmethode om grip te krijgen op de stemmen in je hoofd. De plaatjes in de kaarten maken dat ik de stemmen razendsnel leerde herkennen. Het is een verademing om te ontdekken dat ik niet gek ben. Dat iedereen die stemmen heeft en dat ze er echt bij horen. Ik hoef ze niet te verdringen, maar kan ze nu de juiste plek geven, zodat ze constructief worden i.p.v. de boel saboteren!

Als al die stemmen de juiste plek hebben gekregen, ontstaat er rust en ruimte waardoor ik de stem van mijn hart weer kan horen. Mijn intuïtie is zoveel helderder geworden voor me. Door dagelijks in te checken met mijn helpers en de stem van mijn hart, bruis ik van de ideeën en ben ik zichtbaar met mijn bedrijf.

Ik kijk ernaar uit om mijn klanten sneller te kunnen helpen met deze methodiek.

Maike Liebregts-Bruggink

Eigenaar Stralend 040, oprichter van de Groei-Academy

“Aan het stuur” heeft mij tot nu toe inzicht gegeven in mijn stemmetjes en hoe ik er mee om kan gaan.

Ik heb meer zelfkennis gekregen en sta bewuster in het leven. Oude overtuigingen die ik heel lang bij me heb gedragen, heb ik naast me neergelegd. Het zorgt ervoor dat ik veel eerder met mijn praktijk ben gestart, dan ik had kunnen bedenken.

Zowel voor mij persoonlijk als voor mijn  bedrijf is er veel ten positieve veranderd. Ik voel me lichter en vrijer. Ik zie moeilijkheden nu als kansen om te groeien, terwijl ik eerder bij tegenslag bij de pakken neer ging zitten. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Carola Jobse-Wattel

Kindercoach, Praktijk Mimosa

Mariska heeft me geleverd aan het stuur te komen,  en dit is wat het me tot nu toe heeft opgeleverd:

☆ Diepgaande zelfkennis
☆ Antwoorden op issues in mijzelf en mijn leven die steeds terug kwamen en zorgden voor stagnatie. Nu heb ik de regie hierover, ik heb de weg vrijgemaakt
☆ Mildheid & zelfliefde voor al mijn personages die het beste voor mij willen
☆ Plezier en zelfvertrouwen. Ik heb zelfs mijn baan opgezegd om volledig mijn dromen na te jagen!

Minet Muizelaar

Scheidings- en helingsexpert

Reserveer nu snel jouw ticket voor een speciale aanbiedingsprijs