Aan het stuur 

krijg grip op kritische stemmetjes in je hoofd

Hét boek dat je onmiddellijk grip biedt op piekergedrag, zorgen, angsten en twijfels

 

  • een handzaam stappenplan waarmee jij eindelijk regie neemt over de stemmetjes in je hoofd
  •  het boek dat je leven blijvend verandert
  • de bewezen strategie om af te rekenen met innerlijke saboteurs als je Pleaser, Perfectionist of Slavendrijver
  • meer rust, ontspanning, en vooral meer levensgenot
  • talloze praktijkvoorbeelden en resultaten van de onderdelen in het stappenplan
  • maak je minder zorgen over verleden en toekomst
  •  verbind je met je innerlijke helpers
  • manage jouw ‘ikken’ en neem de regie over je leven
  •  voor slechts € 22,50 heb jij een levensveranderend boek in handen

“Prachtig hoe Mariska op haar heldere , persoonlijke en creatieve wijze vorm geeft in haar boek aan het krijgen van de regie over je leven.
Juist doordat ze vanuit haar eigen ervaring elke stap in het boek zelf heeft doorleefd, is het verhaal levensecht en daarmee nabij.
Je valkuilen en schaduwkanten worden neembare obstakels, zeker met de helpers en bondgenoten die je van Mariska meekrijgt op je pad.
Haar tekeningen zijn een welkome aanvulling voor het visueel ingestelde hooggevoelige oog.
Voor ieder die worstelt met het houden van balans in het leven en het behouden van koers een aanrader om te lezen!”

Jolijn Hendriks

auteur van de Puur-serie, o.a. Puur Hooggevoelig Ankh Hermes 2016

Werk je te hard?

Ben je liever voor anderen dan voor jezelf?

Heb je een 'Innerlijke Criticus' die je voortdurend vertelt dat het niet goed genoeg is wat je doet?

Word je moe van het geruis en geroeptoeter in je hoofd?

Dit boek zorgt voor ultieme vrijheid in je hoofd, en zal je tegelijkertijd in staat stellen om een grote, positieve invloed te hebben op de levens van de mensen om je heen, en om met meer rust, ontspanning en plezier te leven dan jij ooit voor mogelijk hield.

 

positieve stemmetjes

Met dit boek kan iedereen zelfvertrouwen voelen.

Dit boek is dé sleutel naar een succesvol leven, vol zelfvertrouwen, ontspanning en rust.

Aan het stuur is de methode om grip te krijgen op aal negatieve en onzekere gedachten in je hoofd. Zit je zélf aan het stuur, dan leid je jouw meest succesvolle leven ooit.

Mariska deelt in dit boek naast stevig wat informatie in de vorm van theorie ook prachtige verhalen met ons. Het zijn precies die verhalen, anekdotes en persoonlijke inzichten die een warmte en levendigheid toevoegen aan het boek waar andere boeken die een methodiek aanreiken deze naar mijn mening nog te vaak missen.

Een pareltje van de ‘Aan het stuur’-methodiek is dat Mariska ons ook nog eens laat onderzoeken: welk personage in je hoofd vertelt dat verhaal eigenlijk? En daarmee krijg je als lezer een manier in handen om een verhaal, dat je jezelf misschien al jaren vertelt, de kans te geven om je leven volledig te veranderen. Simpelweg door het door de ogen van een ander personage in jouw bus te bekijken.

Mojra Yvette

Performing artist, poet, Chief Storyteller

Wowww, aan de hand van Mariska’s persoonlijke, heldinnen reis neemt ze je  mee in dit boek.
Het hele boek door wordt een levenswijze geopenbaard die met persoonlijke voorbeelden, theorie én praktische handvatten en oefeningen ondersteund worden. Praktische oefeningen, heldere theorie en veel persoonlijke informatie; met dit boek kun je direct aan de slag!
Marian Buijs

HSP-coach, Marian Buijs, coaching aan zee

Bij het lezen van dit boek moet ik denken aan het beklimmen van een berg. Tijdens overnachtingen overpeinst de bergbeklimmer of de route nog past, of de mensen met wie hij loopt nog mee kunnen, of de omgeving datgene biedt wat nodig is om het doel te bereiken. De bergbeklimmer bezint, past aan wat nodig is en hervat de route.
En dan toch soms verdwijnt tijdens de klim het doel soms uit beeld, de top is uit zicht, en wordt er geklommen op doorzettingsvermogen. Het is het pad wat ontstaat door erop te lopen..

Het is voor de klimmer belangrijk om regelmatig “te zekeren”: vastleggen en waarborgen wat hij bereikt heeft. En als de top dan bereikt is.. genieten van het uitzicht, van het pad wat afgelegd is, de ervaringen die opgedaan zijn te verzamelen, te koesteren. Om vervolgens aan de afdaling te beginnen met een rugzak met minder proviand maar voller van wijsheden. Eenmaal beneden aangekomen wacht een ander avontuur: het delen met anderen.

Het boek is prachtig geschreven, Mariska heeft haar eigen pad, haar eigen ervaringen, mooi verbonden aan theorie en praktijk. Daar is heel wat lef en doorzettingsvermogen voor nodig!

Margreet Toorenaar

systeemtherapeut

Voordelige combideal met kaartenset

Je haalt nog meer uit het boek, als je ook gebruik kunt maken van de kaartenset ‘Aan het stuur’. Daarmee komen de oefeningen uit het boek echt tot leven.

Of zoals Mojra Yvette in het voorwoord schrijft:

“Een groot voordeel van de kaartenset is dat je de stemmetjes in jouw hoofd vast een gezicht geeft, de hand schudt en ze laat beginnen met het vertellen van hun verhalen, zodat je al lekker op stoom bent voordat je dit boek induikt. Ik denk dat dit het boek makkelijker leesbaar maakt.

Bovendien is de kaartenset een visueel feestje. Dus doe jezelf een plezier en geef jezelf naast dit boek meteen een kaartenset cadeau. Daar zal je ‘Innerlijke Criticus’ wellicht wat van vinden, maar geloof me: je maakt je ‘Levensgenieter’ er bijzonder blij mee.”

Koop het boek en de kaarten in een voordelige combideal en ik neem de verzendkosten voor mijn rekening!