Landelijk overzicht ‘aan het stuur’-coaches

Hier vind je alle aangesloten coaches inclusief hun specialisme per regio

 

 

Emmen – Drenthe

Nathalie Sulman - Simplicity Coaching

Nathalie nam ontslag van chronisch ziek zijn en coacht nu anderen van klacht naar kans. De ‘Aan het stuur’-methodiek maakt deel uit van haar werkwijze.

Hijken – Drenthe

Mariska Petstra - Inside Out

Mariska coacht volwassenen 1 op 1, verzorgt Groepsgeluk-trainingen op scholen en teamtrainingen. Mariska combineert systemisch werk met de ‘Aan het stuur’-methodiek.

Noord-Brabant – Gerwen

Anke van de Laar - Eigen en Wijs kind-en ouderbegeleiding

Anke coacht kinderen en hun ouders die uitdagingen ervaren in het onderwijs. Anke heeft jarenlang ervaring in het (speciaal) onderwijs. Met de ‘Aan het stuur’-methode coacht zij onderwijsprofessionals naar meer plezier en balans in hun werk.

Noord-Brabant – Best

Gertina Bakker - Gertina

Gertina coacht kinderen en volwassenen om de belemmerende overtuigingen in het hoofd te verminderen. Ze helpt hen ook om te gaan met het gevoel van ‘anders zijn’. Met de ‘Aan het stuur’-methode worden haar klanten zelfbewuster en zelfverzekerder.

Noord-Brabant – Etten-Leur

Marjolein Maltha

Marjolein coacht binnen teams en organisaties om te zorgen dat de medewerkers zélf aan het stuur zitten en helpt hen met het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit. Met haar ruime ervaring als zorgprofessional weet zij precies wat er nodig is om ‘Aan het stuur’ in te zetten.

Noord-Brabant – Breda

Ana Dundjerovic - Head-to-heart.nl

Ana is SKJ geregistreerd jeugdzorg- en psychiatrie hulpverlener en ‘Aan het stuur’- coach voor de zorg en onderwijs medewerkers die te maken krijgen met stress en burn -out klachten.  Ze begeleidt en ondersteunt professionals bij het ontdekken (traceren) van oorsprong van stress en overbelasting en het (her)vinden van een balans tussen in- en ontspanning op de werkvloer en/of in de privé situatie. Het (nieuw) begin van  het plezier in je beroep in de zorg start bij de welzijn en welbevinden bij jou als zorgprofessional. 

 

 

Noord-Brabant – Nuenen

Irma Ruinen-Verbakel - Irmagine: vanZELFsprekend ondernemen

Als ondernemer kan je vol ideeën, vragen, kritische stemmetjes in je hoofd zitten en grote uitdagingen voor je zien. Je passie en ideeën weet je maar niet concreet te maken. Irma combineert de ‘Aan het stuur’ methode en systemisch werk zodat  jij ongelimiteerd  en vol vertrouwen je doel(en) bereikt. Waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

 

Noord-Holland – Naarden

Minet Muizelaar - Bewustzijnscoach voor gescheiden ouders

Minet coacht gescheiden ouders.

‘Je leven weer opbouwen na een scheiding vanuit rust en vertrouwen en het gevoel dat je ten diepste goed bent, ongeacht de keuzes die je gemaakt hebt. Zodat je vrij en onafhankelijk verder kunt na je scheiding.’

Minet helpt gescheiden ouders zichzelf beter te leren begrijpen en stevig te gaan staan. Zij helpt hen deze ingrijpende gebeurtenis te gebruiken voor groei zodat zij hun ‘oude’ verhaal en verleden kunnen eren en los laten om vandaar uit een prachtig nieuw verhaal te schrijven.