Landelijk overzicht ‘aan het stuur’-coaches

Hier vind je alle aangesloten coaches inclusief hun specialisme per regio

 

 

Overijssel – Borne

Petra Relker - Binnenste buitencoaching

Petra coacht (hooggevoelige) volwassenen. Door te wandelen met hen in de natuur, gaat zij met haar klanten op zoek naar geluk. Met de ‘Aan het stuur’-methode komen haar klanten sneller in contact met hun intuïtie.

Gelderland – Hengelo

Dianne Garsen - Talententijd

Dianne coacht (hooggevoelige) kinderen en volwassenen die moeite hebben met grenzen aangeven. Ze helpt hen voor zichzelf te kiezen en los te komen van oordelen en aannames van anderen.

Noord-Brabant – Son en Breugel

Tjitske Buitenga - Trainingen en coaching

Tjitske coacht kinderen en ouders hoe om te gaan met rouw en verlies. Daarnaast verzorgt zij trainingen voor professionals die anders willen leren communiceren met kinderen die te maken hebben met rouw. De ‘Aan het stuur’-methode geeft inzicht in waar knelpunten in communicatie kunnen ontstaan.

Noord-Brabant – Veldhoven

Yvonne Evers - Kindercoaching-Uniek

Yvonne is kindercoach en gespecialiseerd in faalangst en onzekerheid. Met de ‘Aan het stuur-methode’ leert ze zowel kinderen als volwassenen de baas te worden over hun innerlijke stemmetjes.

Noord-Brabant  – Etten-Leur

Jacqueline Kint - Krachtig Kint

Jacqueline coacht kinderen met uitdagingen op leergebied. De ouders van deze kinderen ondersteunt zij met de “Aan het stuur-methode in het volgen van hun intuïtie. Als ouder weet je altijd wat je kind nodig heeft.

Noord-Brabant – Nuenen

Maike Liebregts-Bruggink - De Groeiacademy

Maike coacht (startende) ondernemers naar bezield leiderschap.  Een bezield Leider neemt de leiding over zichzelf en(bege)leidt anderen om de impact die een ieder heeft positief in te zetten voor de wereld! Een Bezield Leider (h)erkent de kracht van creatie in zichzelf en ieder ander mens. De ‘Aan het stuur-methode’ staat aan de basis van Maikes coaching.

Zeeland – Middelburg

Carola Jobse- Wattel - Mimosa Coach

Carola coacht prikkelgevoelige kinderen en hun ouders. Ze leert kinderen en hun ouders zichzelf beter te begrijpen door open te zijn over hooggevoeligheid. Carola gebruikt de ‘Aan het stuur-methode’ om prikkelgevoelige kinderen en volwassenen grip te laten krijgen op de stemmetjes in hun hoofd.

 

 

Noord-Holland – Naarden

Minet Muizelaar - Mentor voor gescheiden ouders - L.O.V.E.-methode

Minet coacht gescheiden ouders tijdens of na hun scheiding bij het verwerken van hun emoties.  Minet gunt alle kinderen van gescheiden ouders een (t)huis van liefde. Mijn missie is hun ouders te helpen hun eigen leven, en daarmee hun huis voor hun kinderen, beter te maken dan het ooit geweest is. Ik help deze ouder(s) zijn of haar eigen stuk ‘schoon te maken’. Het stuk in zich zelf en hun gezinssysteem waar zij invloed op hebben. De ‘Aan het stuur-methode’ maakt onderdeel uit van haar werkwijze.