Landelijk overzicht ‘aan het stuur’-coaches

Hier vind je alle aangesloten coaches inclusief hun specialisme per regio

 

 

Emmen – Drenthe

Nathalie Sulman - Simplicity Coaching

Nathalie nam ontslag van chronisch ziek zijn en coacht nu anderen van klacht naar kans. De ‘Aan het stuur’-methodiek maakt deel uit van haar werkwijze.

Noord-Brabant – Breda

Ana Dundjerovic - Head-to-heart.nl

Ana is SKJ geregistreerd jeugdzorg- en psychiatrie hulpverlener en ‘Aan het stuur’- coach voor de zorg en onderwijs medewerkers die te maken krijgen met stress en burn -out klachten.  Ze begeleidt en ondersteunt professionals bij het ontdekken (traceren) van oorsprong van stress en overbelasting en het (her)vinden van een balans tussen in- en ontspanning op de werkvloer en/of in de privé situatie. Het (nieuw) begin van  het plezier in je beroep in de zorg start bij de welzijn en welbevinden bij jou als zorgprofessional. 

 

 

Noord-Brabant – Etten-Leur

Marjolein Maltha

Marjolein coacht binnen teams en organisaties om te zorgen dat de medewerkers zélf aan het stuur zitten en helpt hen met het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit. Met haar ruime ervaring als zorgprofessional weet zij precies wat er nodig is om ‘Aan het stuur’ in te zetten.

Noord-Brabant – Nuenen

Irma Ruinen-Verbakel - Irmagine: vanZELFsprekend ondernemen

Als ondernemer kan je vol ideeën, vragen, kritische stemmetjes in je hoofd zitten en grote uitdagingen voor je zien. Je passie en ideeën weet je maar niet concreet te maken. Irma combineert de ‘Aan het stuur’ methode en systemisch werk zodat  jij ongelimiteerd  en vol vertrouwen je doel(en) bereikt. Waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

 

Limburg – Valkenburg

Francien Moonen - van Belkom - Coachpraktijk Veerkracht

Francien coacht mensen die te maken hebben met rouw als gevolg van verlies of ziekte. Als ervaringsdeskundige weet zij op een prettige wijze dichtbij te komen en te verbinden. De Aan het stuur-methode helpt haar met het bieden van perspectief aan klanten waar zij dat zelf niet langer kunnen zien. 

Zuid-Holland – Schoonhoven

Judith Kruize - De Hartzaakcoaching

Judith is bewustzijns- en mindsetcoach. Haar doel is dat meer mensen van hun hartzaak een hoofdzaak maken. Ze helpt je met het oplossen van conflicten tussen je hart en je hoofd. Judith heeft de ‘Aan het stuur’-methodiek in haar werkwijze geïntegreerd.