Psst….weet je dat er een Legendary Leader in jou schuilt?

 

Jij bent gedreven en  voelt een diep verlangen om iets groots in de wereld brengen, maar je loopt al een tijdje tegen je upper limit aan.

Je bent een leider en rolmodel en hebt al heel veel bereikt maar vooral vanuit wilskracht en doorgaan, waarbij je soms over je grenzen bent gegaan. 

Je hebt moeite met voelen, je zit regelmatig in je hoofd waardoor je de verbinding kwijt bent met  je lichaam.

Je hebt last van imposter-syndroom (wie ben ik nu helemaal?) en vreest niet goed genoeg te zijn, ondanks dat je zoveel te bieden hebt.

Je voelt in alles dat je klaar bent voor een Quantum Leap, maar je vindt het spannend om de controle los te laten.

 

Ontwaak in jouw quantum identiteit en vind een  ONWANKELBARE BASIS in jezelf!

 

Jouw dromen zijn soms zo groot dat ze je beangstigen.

Je bent dankbaar voor wat je al hebt neergezet, maar verlangt naar zoveel meer. Meer impact, meer (financiële) vrijheid bovendien.

Maar je groei mag niet ten koste van jouw welzijn gaan. Vrijheid, gezondheid, geluk en plezier is voor jou de enige manier!

Onderscheid welke acties impact maken op grote schaal.

Val op door jouw authenticiteit en laat jezelf ongegeneerd zien.

Jij behaalt al jouw nieuwe doelen vanuit nieuwsgierigheid, verwondering en fun, door jouw nieuwe identiteit: een LEGENDARY LEADER!

 

Maak contact met andere dimensies Bevrijd jouw verborgen talenten en ontwaak jouw spiritueel DNA Onderzoek de dieptes van jouw multidimensionale zelf en open kosmische portalen voor heling, groei, overvloed en liefde

 

 

Ik ben volledig samengesmolten met mijn Quantum Zelf die steeds zei: blijf bij jezelf. En dat lukte, de hele tijd. En mijn Quantum Zelf is bij me gebleven, ook nu nog. De lijn staat open voel ik nu. Dankjewel.

Josine van der Brug

Jurist, TactLegal

 

Ontwikkel een ONWANKELBAAR VERTROUWEN en verwelkom een jaar vol grenzeloze mogelijkheden in 2024. 

 

Duik in het diepe, en blijf lopen, ook als er alleen nog broodkruimeltjes worden getoond. Dat is waar de magie begint!

Neem de acties die impact maken op grote schaal en wees van ware betekenis.

Ga 2024 in als een geupgrade versie van jezelf, die glashelder weet wat er mogelijk is, en wat je daarvoor moet doen.

Spring van 3D naar 5D en haal alle benodigde informatie om jouw droom te leven op!

 

 

Ben je klaar om die Legendary Leader te zijn en jouw gewenste toekomst te belichamen?

 

 

Word een helder kanaal voor

alle wijsheid die het universum je

biedt terwijl je tegelijkertijd stevig

en gegrond op Aarde blijft staan!

 

Jouw quantum hypnoses hebben me al zoveel gebracht. Rust, zelfverzekerdheid, nieuwe klanten. Het is alsof je meereist met me. Ik voel me veilig bij jou. En net na de sessie belde er iemand om te zeggen dat ze akkoord gaat met een 1:1- traject met mij, pure magie!

Tess de Weerd

English performance coach, www.learnenglishwithtess.com

 

Mijn hart is geopend en besef me hoe ontzettend klein ik mezelf heb gemaakt afgelopen jaar. Ik voel weer veel liefde in mij, een zachte energie. Dankjewel!

Efi Princen

Coach

 

Wat kun je verwachten?

 

  • Een levensveranderende ervaring
  • Deelname aan de Quantum Yule Reis van 20 december tot en met 3 januari
  • 10 quantum hypnoses waarin je 
  • contact maakt met magische dimensies
  • 1 karmaburning-sessie
  • alle opnames zodat je ze eindeloos kunt herhalen
  • een (digitaal) dromendagboek om je voortgang in bij te houden
  • een exemplaar van het nieuwe boek ‘Alice in kwantumland- jouw routekaart naar je oneindige potentieel
  • 3 masterclasses vol energetisch werk zodat jij een helder kanaal voor het goddelijke wordt
  • 1 exclusief dagretreat op 19 januari waarin jij in een kosmisch portaal in jouw nieuwe JIJ stapt

 Dit is voor elke wijze man én vrouw, lichtwerker, healer, en leider, bij wie het soms knaagt omdat je voelt dat er nog zoveel méér mogelijk is

 

 

Totale waarde: € 1247,- nu voor slechts €555,- early bird-korting, wordt €777,-

Ik ben je gids

 

 

Mijn naam is Mariska Ruissen en ik ben vrouwelijk leiderschapscoach, transformatieve coach, schaduwwerker, traumatherapeut, expert in archetypes, moderne mysticus en nog zoveel méér.

Door de jaren heen had ik verschillende mystieke ervaringen. In Schotland ontmoette ik voor het eerst elfjes op mijn pad. Steeds opnieuw trok ik in twijfel wat ik zag. Omdat het niet kon, toch…?

Ze verdwenen weer, totdat ik, zeker op lastige momenten in mijn leven, naar nieuwe bijzondere ontmoetingen werd geleid. Dat ik ze zag in een ayahuascareis snapte ik nog. Nu weet ik dat die magische wereld écht bestaat.

Ik channelde een boek, dat volledig door de wezens uit Wonderland wordt gedicteerd. Gek? Vreemd? Misschien. Feit is, dat het mijn leven enorm verrijkt heeft.

In quantum hypnose maak je direct contact met dimensies die normaal niet zichtbaar zijn, maar die wel degelijk beschikbaar zijn. Ze staan te trappelen om jou van informatie te voorzien, en je te begeleiden op je pad!

Ik nodig je uit om mee te doen, en te ontdekken wat de magische wereld voor jou in petto heeft!

 

Dankjewel voor deze geweldige karma burning sessie! Ik voel me nu zo licht als een veertje, maar ook onwijs moe. Ik had in de planning nog even aan het werk te gaan, maar ik voel dat rust nu nodig is. Ik kijk enorm naar uit naar morgen!

Esmy van der Meijden van der Ven

Kindercoach, Coachpraktijk in je kracht

Ik voel me zo licht en voel ook letterlijk gouden licht. Deze ga ik vaker doen. Ben blij dat ik ben ingestapt! En mijn krachtdier had een prachtige boodschap voor me, helemaal passend bij het thema.

Astrid

Coach

 

Wat kun je verwachten?

 

Lees hier alles over de Quantum Yule Reis.

Na de Quantum Yule Reis begint het pas écht!

Open je hart, verbind je met een hoger bewustzijn en sta toe dat dat je leidt.

Zet jouw dromen en verlangens om in realiteit, door precies die acties te nemen die het verschil maken, en door helemaal uitgelijnd te zijn met de juiste energie.

Elimineer twijfels, zorgen en angst dat het niet lukt, definitief!

Met: – 3 exclusieve masterclasses die volledig op het masteren van jouw energie zijn gericht

– een onvergetelijke dagexperience op 19 januari 2024 op een krachtplek in de natuur, met een kosmisch portaal waar jouw mannelijke en vrouwelijke energie helemaal in balans worden gebracht. Natuurlijk kun je nog veel meer magie verwachten die dag!

– Belichaam volledig jouw nieuwe identiteit. Stap nu reeds in de versie van jouw Quantum Zelf en spring in jouw felbegeerde toekomst!

 

 

Het exclusieve dagretreat op 19 januari is niet zomaar een livedag. Tijdens deze dag dompel je je onder in jouw hogere bewustzijn en quantum ontwaken. 

De rituelen waar Benjamin, Peter (eigenaar van De Roudonck) en ik je in meenemen, zetten je open op een manier zoals je nog niet eerder ervaren hebt. 

Voel jij de uitnodiging  om deze transformatieve reis te maken, de mysteries van het universum te ontdekken en in contact te staan met jouw oneindige potentieel? 

Meld je dan nu aan voor Legendary Leaders en ontwaak in een nieuwe realiteit waar jouw ware kracht en missie volledig voor jou ontsloten worden.

 

Wat anderen zeggen over eerdere experiences/retreats

 

 

Ik voelde direct dat ik hierbij wilde zijn! Het is nog steeds niet in woorden te vangen wat deze experience in werking heeft gezet. Ik ben samen met een fijne groep vrouwen ‘down the rabbithole’ gegaan, in volledige overgave. Alle zintuigen werden geprikkeld, op een mooie locatie waar je fantasie de vrije loop kreeg, en de audio’s!!  De audio’s zijn waanzinnig! Dit is echt een vernieuwende, magische next level experience die een mega impact heeft. Dit is alleen voor vrouwen die daadwerkelijk bereid zijn te tekenen voor een nieuwe tijdlijn. Want eenmaal in, is er geen weg meer terug..

Ik had dit voor geen goud willen missen.

Mariëlle de Leeuw

channel, orakel, mystica, Sterrenvrouw

 

Jouw stem is heel fijn en hypnotiserend en samen met de muziek maken de fragmenten diepe indruk. Het was een magische dag waarin ik op een verrassende en creatieve manier werd uitgedaagd om mijn leven en de wereld anders te bekijken en om de allerbeste versie van mezelf te worden. Een bijzondere ervaring!

Mariëtte den Breejen

ondernemer, Het Kwekerijtje

Toen ik onderweg was naar de Alice Experience, vroeg ik me af waar ik aan begonnen was. Het weer was niet bepaald meegaand, met een dreigende onweersbui boven mijn hoofd terwijl ik me afvroeg waarom ik ervoor had gekozen om dit te doen. Maar zodra ik de drempel van deze betoverende ervaring overstak, werden al mijn twijfels weggevaagd.

Het begin van de Experience was als een sprong in het diepe van een sprookje. Het voelde alsof ik werkelijk was binnengestapt in Wonderland zelf, met de belofte van avontuur om de hoek.

De Experience bracht zoveel emoties en sensaties teweeg dat het moeilijk is om ze allemaal te beschrijven. Maar één ding is zeker, het was een reis vol verwondering wat veel heeft teweeggebracht.

 

Zeynep Tasioudis

feng shui-expert, www.fengzey.nl