Maak je op voor meest magische ceremonie van dit jaar.

Je weet het misschien niet, maar 21 december 2020 is een historisch moment. Misschien wel het belangrijkste moment aller tijden. 

21 december gaat er iets heel bijzonders gebeuren. 21 december opent de poort naar een nieuw tijdperk. Het Watermantijdperk waarin mannen en vrouwen eindelijk gelijke waarde hebben.

De meest magische tijd ooit komt eraan

De regen slaat tegen de ramen, de wind giert om het huis.

Binnen steek je kaarsjes aan, en probeer je jouw innerlijke onrust te temmen. Er komt iets bijzonders aan. Je voelt het, wéét het tot in elke vezel van je lijf. 

Onze voorouders wisten het al lang. Midwinter en de 12 nachten die daarop volgen, de Yule-nachten, vormen een bijzondere tijd. Een tijd om feest te vieren, niet te werken, te vasten én te vieren, terug te kijken én te voorspellen.

Een tijd om te verbinden met onze diepste wijsheid, en die van alle rijken (engelen, geesten, elfen, feeën, dieren) om ons heen. De donkerste periode van het jaar is met reden omgeven met magie.

Er zijn talloze verhalen, sprookjes en legendes die betrekking hebben op deze periode. Het is niet voor niets dat onze voorouders geloofden dat dit de tijd is waarin wonderen ontstaan. Het is de tijd waarin manifesteren en het zetten van intenties krachtiger is dan ooit.

Dit jaar verdubbelt de magie. Op 21 december 2020 is het niet alleen de dag van de zonnewende, oftewel de terugkeer van het licht, maar ook het begin van een nieuw tijdperk. De nieuwe tijd, het Watermantijdperk is hier. Jupiter en Saturnus staan op 0° Waterman.

Het is 4000 jaar geleden dat de planeten zo stonden. 4000 jaar terug markeerde dit het begin van een nieuwe tijd, het patriarchaat. 21 december 2020 is de poort naar een nieuwe tijd. Een tijd waarin het mannelijke het vrouwelijke niet langer overheerst, maar ermee samengaat.

Een tijd waarin vrouwen zich hun ware kracht herinneren.

 

 

Op de avond van 21 december geef ik een online ceremonie om je in te wijden in de Yuletijd en de Nieuwe Tijd. Ik laat je connecten met het diepste van jouw ziel. We dalen af naar jouw wortels, naar het centrum van jouw vrouwelijke kracht, en zetten van daaruit intenties voor het komende jaar.

Een paar dagen voor de ceremonie ontvang je van mij instructies per mail, om je optimaal voor te bereiden op dit moment.

En dit is echt heel bijzonder: als je meedoet krijg je een speciale cadeaubox vol luxe producten die je helpen jouw magie ook na de 21e te behouden.

Heksen voor beginners

De heks is een vrouw die:

vol in haar kracht staat én het donker niet schuwt. Ze weet hoe ze daar getuige van kan zijn, dingen los kan laten en haar eigen weg kan volgen.

alles in twijfel trekt en alleen haar eigen weg volgt.

verbonden is met de aarde via haar pussy, het centrum van haar vrouwelijke kracht.

de fluisteringen hoort van degenen die haar zijn voor gegaan. In haar DNA liggen de herinneringen aan de verschrikkingen die haar voorouders hebben doorgemaakt, opgeslagen.

zeker weet dat er méér is in het leven dan je met het blote oog kunt zien.

weet dat ze alles tegelijk kan zijn; boos en rauw, krachtig en gracieus, bedroefd, geliefd en moe. Ze is HEEL omdat ze alles is, en geen emotie vreest.

De heks. De vrouw die we ons allemaal herinneren als we onze ogen sluiten. Als we niet langer weglopen van onze kracht. Als we erkennen dat niets zo krachtig schijnt als ons innerlijk licht.

Het is haar HEELHEID, haar intuïtie, haar magie en kracht – de kracht die tussen haar benen zit – die de wereld daadwerkelijk kan veranderen.

Het is tijd om haar te herinneren. En om haar kracht terug te claimen.

In de Yule-ceremonie herinner je je HOE krachtig je bent.

 

 

Bestel nu jouw box in de pre-order, dan heb je hem uiterlijk 15 december in huis!

Herinner je jouw heks en erken vanuit je baarmoeder dat je:

een natuurkracht bent die de getijden van de maan, de seizoenen, moeder natuur en haar eigen lichaam kent en weet hoe ze die toe kan passen voor zichzelf.

een orakel is met een visie, intuïtie en voorspellende gaven. Zelfs als ze zich daar nog niet bewust van is.

een healer is die de collectieve wond helpt helen die door het patriarchaat is veroorzaakt.

een creator is die kan manifesteren en magie kan maken die nu zo hard nodig is op deze planeet.

een tovenares is die kan charmeren en tegelijkertijd gevaarlijk is.

Bestel nu jouw box in de pre-order, dan heb je hem uiterlijk 15 december in huis!

positieve stemmetjes

Wat kun je verwachten in de cadeaubox?

  • jouw toegang tot de online ceremonie op 21 december: verbinding, sisterhood, magie, ontroering
  • toegang tot de facebookcommunity met allerlei extra’s en wijsheden: elke dag een nieuwe reflectievraag die jouw doelen en verlangens nog helderder maakt
  • een set ‘Ontdek de wijsheid in sprookjeskaarten’, waarmee jij de boodschappen van je intuïtie kunt duiden. Inclusief prachtig sprookjesboek!
  • een Book of Shadows, waarin je jouw voorspellingen kunt bijhouden.
  • een handleiding voor het vinden van jouw eigen magie.
  • edelstenen voor het creëren van je eigen ‘sacred place’
  • een meditatie voor het vinden van je eigen magie
  • en..nog een verrassing!

Bestel nu jouw box in de pre-order, dan heb je hem uiterlijk 15 december in huis!

Jouw handleiding in de nachten vol mysterie

Een inwijding in de Nieuwe Tijd

Een herinnering aan en het ontwaken van de heks in jezelf

Intappen op jouw diepste wijsheid

Verbinding, connectie en ultieme sisterhood

Vier samen met andere prachtige vrouwen dit prachtige ritueel, en laat je inwijden in de geheimen van de Nieuwe Tijd. Maak je intenties krachtiger dan ooit. Verbind je in deze bijzondere community en krijg allerlei extra’s cadeau!

 

Bestel nu jouw box in de pre-order, dan heb je hem uiterlijk 15 december in huis!