Ondernemen in Wonderland

 

Een avontuurlijke ontdekkingsreis naar meer verwondering, doel en focus in jouw praktijk

 

 

van 17 tot en met 21 september 2018

Ben je heel enthousiast begonnen als ondernemer, maar valt de praktijk ontzettend tegen?

Je doet alles volgens het boekje, en werkt keihard, maar toch stroomt het niet.

Je krijgt minder klanten dan je had gehoopt.

Het is moeilijk om klanten te vinden.

Zichtbaar zijn is spannender dan gedacht.

En alle strategieën uit webinars die je kijkt, blijken voor jou niet te werken.

Je piekert je suf waarom het de grote en bekende coaches wél lukt, en jou niet.

Elke ondernemer heeft beperkende overtuigingen die hen tegenhouden en klein proberen te houden.

De grote coaches waar je nu naar kijkt, werken dagelijks aan die beperkende overtuigingen en kunnen ze het hoofd bieden. Dat is hun sleutel tot succes!

Vanuit angst blijf je waar je bent, terwijl je veel grotere dromen hebt!

Tijd om je angsten onder ogen te zien en ze om te zetten.

En volgende week kun je dat samen met mij doen!

Ga met me mee op ontdekkingstocht van 17 tot en met 21 september, en maak voor jezelf glashelder waar jouw obstakels en valkuilen liggen in het ondernemerschap.

 

In de zomervakantie heb je alle tijd gehad om te reflecteren op de situatie in je bedrijf. Nu is het tijd voor actie, zodat jij de laatste vier maanden van het jaar nog optimaal kunt benutten!

Ik ben Mariska Ruissen, dé doorbraakcoach voor ondernemers, en ik help je deze week het gevoel van lichtheid, speelsheid en verwondering terug te vinden.

Ik help je je weer te verbinden met je innerlijke Alice, met je speelse kind. Wat zou er vanuit die energie allemaal mogelijk zijn voor je bedrijf?

Ga jij mee op reis naar Wonderland?

Vanaf 17 september deel ik dagelijks video’s met je met daarin oefeningen om dichterbij jezelf te komen. Dagelijks krijg je een werkboek van me, waarin je jouw reflecties op de oefeningen kunt vastleggen, en waarin je al schrijvende steeds meer over jezelf gaat ontdekken.

Wat gaat deze challenge jou opleveren?

  • glasheldere focus, en een (her)definiëring van jouw missie. Je kunt veel steviger en met veel meer overtuigingskracht vertellen waarom je doet wat je doet.

  •  je leert herkennen wanneer jij je -vanuit angst- laat afleiden van jouw doel en daarmee jezelf en je bedrijf saboteert. Je leert dat je steeds opnieuw een andere keuze kunt maken om voorbij die angst te gaan.

  • je ontdekt wat wél gaat werken voor je, en hoe je de juiste stappen kunt zetten om jezelf zichtbaar te maken.Dat wil jij toch ook? Schrijf je nu in!