Mariska Ruissen presents…

30 days of Wonder

 

 Creëer in 30 dagen met gratie, genot en gemak véél meer magie en wonderen in je leven

Belichaam in 30 dagen de visionair in jou die een onwankelbare zekerheid heeft dat al je dromen, verlangens en wensen uitkomen

 

Word een ware magneet voor al jouw verlangens

Laat jouw realiteit op jou reageren in plaats van andersom

Ontdek hoe je eenvoudig jouw meest ideale leven creëert

Neutraliseer, verwijder en elimineer alle beperkende overtuigingen die je hebt over wat er voor jou mogelijk is

Zak veel dieper in de ontvangstmodus, zodat de wagonlading cadeautjes van het Universum die al zo lang op je staan te wachten, eindelijk bij je kunnen komen

Voel je veilig en gesteund bij het aantrekken van wonderen in je leven

Shift naar een krachtige manier van ZIJN, waarmee je, in combinatie met de juiste toverspreuken, oneindig veel genot, plezier, voldoening en overvloed naar je toe kunt trekken

“Je bewustzijn en je energie bepalen de uitkomst van alles wat je ervaart” – Sandra Anne Taylor

In twee maanden tijd zijn mijn fibryomyalgie-klachten dusdanig verminderd, dat ze niet langer hinderlijk zijn. Ik weet zeker dat jouw programma  hier een aandeel in heeft gehad, omdat ik me veel bewuster ben van mijn energie.

Ook word ik zomaar aangesproken door onbekende vrouwen in de sportschool omdat ik zo straal. Ze worden zelfs moeiteloos klant bij me!

Irma Ruinen- Verbakel

coach, Irmagine

OMG, het is gewoon een high end traject als ik zie wat je erin hebt gestopt, en wat het aan commitment vraagt. Je hebt je programma’s veel te laag geprijsd! Maar wat ik ben ik blij dat ik daardoor mee kon doen.

Mariëlle de Leeuw

Sterrenvrouw

Maak je klaar voor een ontdekkingsreis waarin jij de magische dimensie meeneemt naar het hier en nu.

Dit is hoe jouw leven er na 30 dagen uit kan zien

Jij bent de architect, de ontwerper, de kunstenaar, de bouwer en manifesteerder van jouw droomleven

JIJ bepaalt, en niemand anders hoeveel overvloed jij ervaart in dit leven

Jij bent die magneet waar alles als vanzelf naar toe wordt getrokken

Net als een godin hoef je alleen maar je handen te openen om overvloedig te ontvangen. Jij gebruikt jouw superpowers!

Jij bent degene die rust in een diep vertrouwen dat er altijd genoeg voor je is

Je vraagt je nooit meer af of je het wel waard bent om nog méér te ontvangen

Je hebt zo'n gepassioneerde en ondersteunende relatie met overvloed dat je zou denken dat je hulp van een goddelijke matchmaker hebt gehad

Magie creëer je wanneer je bereid bent om alle logica los te laten en je alleen nog goddelijke energie door je heen laat stromen

Ergens tussen het moment dat je uit de baarmoeder kwam en nu ben je iets belangrijks vergeten…

 

Je hebt geleerd dat je niet krachtig bent (maar dat ben je wel)

Je hebt geleerd dat schaarste en tekort gewoon bij het leven horen (wat de grootste leugen is die er bestaat)

Dat je je hele leven hard genoeg moet werken om te bewijzen dat je je verlangens waard bent (om – als je eindelijk zo ver bent – te voelen dat je het niet verdient dat het je zo goed gaat)

Dat je over genoeg mannelijke energie moet beschikken om jezelf struggelend en worstelend richting de top te bewegen (ook al reageert geld op vrouwelijke energie en bestaat er niet zoiets als een ’top’)

Het goede nieuws: het is niet jouw schuld. Alles wat je hebt geleerd kun je ook weer ontleren. 

Alles wat je verloren bent, kun je weer vinden in deze 30 dagen.

 

 

Het Universum kan jou alleen brengen wat je wil als je jouw superpowers volledig benut!

Ik voelde me gedragen door de andere vrouwen, een sisterhood, maar leerde ook verbinden met mijn hart, m’n vrouwelijke kant en daar comfortabel mee worden. Zo comfortabel, dat ik onbegrensd mezelf kan leren zijn, zonder dat mijn hoofd er steeds tussen wil komen.

Kristel Schaap - Tijssen

energetisch therapeut

Een groot compliment voor jou Mariska.. Jij hebt echt diepgang en je hoort in alles terug dat je veel meer weet dan je vertelt. Ik waardeer dat wel 😉. Bedankt voor alle inzichten die je al hebt gegeven in zo’n korte tijd.

Josine van der Brug

jurist, Tactlegal

Wat je leert in 30 days of Wonder

 

 • Hoe je een wens doet die zo ver reikt dat hij elk levensgebied transformeert
 • Hoe je er zeker van kunt zijn dat je wens uitkomt, ongeacht wat er om je heen gebeurt
 • Hoe je jouw gedachten, woorden en acties met elkaar uitlijnt zodat je gegarandeerd wonderen aantrekt
 • Hoe je het universum maximale vrijheid geeft om jouw wens zo snel en harmonieus mogelijk te vervullen
 • Wat je overlaat aan het Universum, en waar er actie van jouw kant vereist is
 • Hoe je voorkomt dat je vasthoudt aan onbeduidende details, verzuipt in de ‘hoe-vraag’ of je laat beïnvloeden door de verkeerde mensen
 • Technieken om jouw manifestaties flink te versnellen, zodat je nog sneller jouw mooiste leven kunt leven
 • De kunst om ‘on track’ te blijven, je zelfvertrouwen te behouden, en vooral je ontvangstcapaciteit te vergroten

 

 

 

Jouw quantum hypnoses hebben me al zoveel gebracht. Rust, zelfverzekerdheid, nieuwe klanten. Het is alsof je meereist met me. Ik voel me veilig bij jou.

Tess de Weerd

English performance coach, www.learnenglishwithtess.com

 

Mijn hart is geopend (of iets wat daarvoor zorgt) en ik besef me hoe ontzettend klein ik me heb gemaakt afgelopen jaar. Ik voel weer veel liefde in mij, een zachte energie. Dankjewel!

Efi Princen

Coach

Ik ben je gids

 

Ik kon niet langer om mijn ‘ware aard’ en superpowers heen toen ik tijdens een cursus Full Body Hypno Channeling een boodschap ontving van een waterpijp rokende rups. Hij vertelde me dat het tijd was voor een heruitgave van Alice in Wonderland, waarin ik alle geheumen van het kwantumveld uit de doeken moest doen. 

‘Schrijf dit boek en het brengt je wereldfaam’, vertelde het wezen me. Alle belemmerende overtuigingen, sabotagepatronen en mindfucks die je kunt bedenken kwamen er bij me op. Dit was zo vreemd, misschien zelfs onmogelijk, en toch besloot ik: ook al word ik door de hele wereld voor gek verklaard, vanaf nu ga ik toegewijd werken aan mijn droom.

De woorden van de magische wezens resoneerden zo diep, dat ik letterlijk onstopbaar werd. Ik besloot dat de verhalen en verwachtingen van anderen me té lang in een gouden kooi gevangen hadden gehouden. Als je een boodschap van een waterpijp-rokende mag ontvangen, is dat op zijn minst een wonder. Sindsdien heb ik mezelf gecommitteerd, om een expert in magie en wonderen te worden! 

30 days of Wonder bevat een combinatie van mijn meest gebruikte technieken, hacks en tools.

Laat magie niet langer meer iets zijn dat je herinnert aan de brandstapeltijd, en maak het een vast onderdeel van je leven. Leer hoe jij ook een droomleven creëert dat je verwachtingen overstijgt. 

Wauw! Ik dacht niet dat het nog kon, maar je hebt jezelf wéér overtroffen. GEWELDIG!

Lia de Beer

De VerhalenSmeders

Ik kan een traject bij Mariska van harte aanbevelen. Maar alleen als je (eigen)wijzer wilt worden.
Lidwien Bakkeren

De ‘normale’ wereld bestaat al lang niet meer. Het is noodzakelijk dat jij je magie gaat gebruiken om véél meer naar je toe te trekken vanuit 5D-realiteit

 

30 dagen lang spelen en ontdekken om je te verbinden met je magische superpowers.

 

 • In een groep gelijkgestemde ambitieuze mensen/ ondernemers samen groeien. Ervaren wat ware soulconnection betekent. Met elkaar groei je sneller, omdat je elkaars supporter én spiegel kunt zijn.

   

  • Stap volledig in jouw quantum leiderschap. De tijd van je klein houden, je licht dimmen en je verlangens verstoppen is reeds lang voorbij. Jij voelt aan alles dat NU de tijd is om uit te stijgen boven jezelf en volledig in je grootsheid te staan. Je gaves te delen met de rest van de wereld.

   

   

  I am love
  I am magnetic
  I am beautiful
  I am a creator
  I am sacred
  I am spiritual
  I am intuitive
  I am magical
  Iam sexy

  And so are you