1 op 1- VIP-coaching

Jij wil nu eindelijk eens doorbreken naar het niveau dat écht bij je past. De grootse dromen die al zo lang aan het sluimeren zijn voor je, daadwerkelijk vastpakken en verwezenlijken.

Toch word je nog regelmatig door beperkende gedachten geplaagd, of hou je je onnodig klein.

Niet langer meer, als jij besluit all-in te gaan met de VIP-coaching! Jij krijgt: 

Samen bepalen we per kwartaal welk droomdoel jij verwezenlijken wil, en we stoppen pas, als jij dat ook daadwerkelijk hebt behaald.

Deze coaching is een all-in pas. Alle betaalde masterclasses of experiences die ik dit jaar geef, zijn toegankelijk voor je, als je voor deze optie kiest. 

Voor €11.111 (ex BTW) of 12 termijnen van €1111,- ben ik een jaar lang jouw coach (en Benjamin jouw safetynet), en veranderen we jouw gehele realiteit.

 

De Quantum, Magic en Mysteryschool

Jij hebt al van alles geprobeerd als het over de Wet van Aantrekkingskracht gaat. Je weet precies hoe het werkt, en toch…is die overvloed nog niet zo aanwezig als je graag zou willen. Je doet nog te veel vanuit wilskracht en harde mannelijke energie. Tijd dat je jouw vrouwelijke magie leert benutten, nog meer gaat samenwerken met het kwantumveld, en voor eens en voor altijd jouw angsten en uitstelgedrag onder controle krijgt! De Quantum, Magic en Mysteryschool is de eerste plek waarin je alles leert over quantum, embodiment, het benutten van je vrouwelijke krachten én mindset tegelijkertijd!

1 op 1 Quantum Hypnose Traject

 

Jij hebt een duidelijk doel voor ogen, of wil juist ontdekken wat jouw ware purpose is. In 8 quantumhypnose-sessies inclusief coaching, gecombineerd met ademsessies bij Benjamin Meeuse, maak jij een diep contact met het kwantumveld, en trek je alles naar je toe wat je maar wil. 

 

 

Quantum Transformation Retreat 14 juni

 

Na het overweldigende succes van de eerste editie, is onze honger naar het verkennen van bijzondere locaties met een hoge energie alleen maar gegroeid. Immers: je groeit en transformeert véél sneller in de versie van jezelf die je het liefst zou willen zijn, als je omgeven wordt door hoge vibraties en frequenties. Deze vind je gegarandeerd op Landgoed De Roudonck in Esch!