In vrijheid je eigen keuzes maken

Kunnen luisteren naar je innerlijke wijsheid, in plaats van steeds naar de pijpen te dansen van kritische stemmetjes die jou opjagen.

Dan voel je je krachtiger dan ooit!

 

Laat mij je de weg wijzen!

Add some extra sparkles to your life and your business..!
Voor particulieren én professionals

Aan het stuur

Je droomt van meer vrijheid, meer rust en minder stress. Je wil leren hoe je vaker voor jezelf kunt kiezen, in plaats van steeds het belang van anderen voorop te stellen. Je wil je losmaken van alle negatieve en kritische stemmetjes die je belemmeren je leven te leven op jouw voorwaarden! Als je een eigen bedrijf hebt, wil je vooral daarin je angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen. Het is tijd dat je niet alleen je klanten, maar ook jezelf in het licht gaat zetten!

Finding your own Alice

Of je succes ervaart in je leven heeft alles te maken met het volgen van je ‘joy’. Als je leeft vanuit plezier en van daaruit gerichte acties uitzet, kan het niet anders dan dat je groei ervaart. En ook nog eens met datgene wat je het allerliefste doet! In deze online 6 weken durende training neem ik je mee naar jouw gevoel van ‘joy’ en ‘alignment’. Ik neem je mee op een magische reis waarbij Alice in Wonderland als inspiratiebron dient. Na 6 weken weet je gegarandeerd wat er voor nodig is om jouw ‘joy’ te volgen en je elke dag te voelen als Alice in jouw Wonderland.

Voor professionals

Licentietraject aan het stuur

Jij wil jouw praktijk een flinke boost geven. Zichtbaar zijn, een constante stroom van klanten, en een heldere aanpak, waar je nog steeds jouw eigenheid in kunt behouden. Je wil jouw weerstanden overwinnen die de groei van jouw bedrijf verhinderen, en daarnaast zoek je een bewezen effectieve methodiek die jij in jouw praktijk kunt integreren. Niet langer zoeken naar welke tools je wanneer kunt gebruiken, maar een helder stappenplan wat toepasbaar is op elke hulpvraag!

Workshop kaartenset 'Aan het stuur'

In deze workshop leer ik je hoe je de coachkaartenset ‘Aan het stuur’ gebruikt. Met je klanten, maar ook voor jezelf. Krijg snel helder welk personage aan het stuur zit en verhindert om in actie te komen. In deze interactie workshop leg ik je alle ins en outs van het werken met de kaarten uit. Een onmisbare boost voor je praktijk als je graag wilt werken met de kaartenset.

Gratis trainingen