In vrijheid je eigen keuzes maken

Kunnen luisteren naar je innerlijke wijsheid, in plaats van steeds naar de pijpen te dansen van kritische stemmetjes die jou opjagen.

Dan voel je je krachtiger dan ooit!

 

Laat mij je de weg wijzen!

Add some extra sparkles to your life and your business..!
Voor particulieren én professionals

Aan het stuur

Je droomt van meer vrijheid, meer rust en minder stress. Je wil leren hoe je vaker voor jezelf kunt kiezen, in plaats van steeds het belang van anderen voorop te stellen. Je wil je losmaken van alle negatieve en kritische stemmetjes die je belemmeren je leven te leven op jouw voorwaarden! Als je een eigen bedrijf hebt, wil je vooral daarin je angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen. Het is tijd dat je niet alleen je klanten, maar ook jezelf in het licht gaat zetten!
Voor professionals

Licentietraject aan het stuur

Jij wil jouw praktijk een flinke boost geven. Zichtbaar zijn, een constante stroom van klanten, en een heldere aanpak, waar je nog steeds jouw eigenheid in kunt behouden. Je wil jouw weerstanden overwinnen die de groei van jouw bedrijf verhinderen, en daarnaast zoek je een bewezen effectieve methodiek die jij in jouw praktijk kunt integreren. Niet langer zoeken naar welke tools je wanneer kunt gebruiken, maar een helder stappenplan wat toepasbaar is op elke hulpvraag!

Onderscheidend zichtbaar als (kinder)coach

Je bent in het bezit van een (kinder)coachdiploma en zoekt naar manieren om je verder te ontwikkelen en je te onderscheiden in de steeds voller wordende coachwereld. Onderscheid jezelf van de massa en maak jezelf zichtbaar met jouw unieke werkwijze!
Als je zelf je materialen en methodieken ontwerpt bespaar je niet alleen kosten, maar kun je ook jouw unieke kwaliteiten en talenten zichtbaar maken voor je klanten.

Gratis trainingen