Legendary Leaders

Jij weet dat er zoveel méér in je zit. Jij bent voorbestemd om hier te zijn nu, en een lichtend voorbeeld voor anderen te zijn.

Toch word je nog regelmatig door beperkende gedachten geplaagd, of hou je je onnodig klein.

Niet langer meer, als jij volledig met de Legendary Leader in jou bent uitgelijnd!

Met een unieke hypnosereis in de meest magische tijd van het jaar én een onvergetelijk dagretreat balanceer jij jouw mannelijke en vrouwelijke energie, waardoor jij voortaan zelfverzekerd door het universum wordt geleid!

De Quantum, Magic en Mysteryschool

Jij hebt al van alles geprobeerd als het over de Wet van Aantrekkingskracht gaat. Je weet precies hoe het werkt, en toch…is die overvloed nog niet zo aanwezig als je graag zou willen. Je doet nog te veel vanuit wilskracht en harde mannelijke energie. Tijd dat je jouw vrouwelijke magie leert benutten, nog meer gaat samenwerken met het kwantumveld, en voor eens en voor altijd jouw angsten en uitstelgedrag onder controle krijgt! De Quantum, Magic en Mysteryschool is de eerste plek waarin je alles leert over quantum, embodiment, het benutten van je vrouwelijke krachten én mindset tegelijkertijd!

Mystery Mastermind

 

De Mystery Mastermind is dé plek voor ambitieuze ondernemers die hun grootste droomdoelen na willen streven en bereid zijn om daarvoor quantum stappen te nemen. In een intensief half jaar-traject verander jij definitief jouw identiteit en stap je in de versie die je altijd al hebt willen zijn.

Inclusief 3 livedagen die jou aanzetten om in de grootste versie van jezelf te stappen.

 

 

VIP-dag

 

Je bent even stuurloos, de richting kwijt, of merkt juist dat je in de hoeveelheid mogelijkheden die zich aan je aandienen verzuipt. Krijg in één dag je ware verlangens en nieuwe richting scherp, in een uitvoerbaar plan. Tijdens de VIP-dag wordt je de hele dag persoonlijk door me in de watten gelegd. Ontvang je een human design-reading bij de start, en pakken we jouw innerlijke demonen en beren op de weg aan. ’s Middags gaan we aan de slag met jouw persoonlijke masterplan waar ik je onderbewuste door middel van hypnose naar toe leid. Nieuwe creativiteit en inspiratie gegarandeerd! Ben jij een doorpakker, en ga je voor snel en diepgaand? Dan is een VIP-dag de juiste stap voor jou. Of je nu startend of juist een meer ervaren ondernemer bent, na deze dag heb je een kristalhelder en uitvoerbaar plan.