The Feminine Journey

 

Je hebt altijd gedacht dat je je ‘mannetje’ wel kon staan. Jij weet wat ervoor nodig is om succesvol te zijn, maar ‘hard’ werken is de norm voor je geworden. Jij voelt dat het tijd is voor een nieuwe manier van ondernemerschap: the Feminine Way. Je wil plezier, lichtheid, moeiteloosheid en fun weer als kernwaarden. Naast een portie gezond verstand, wil je je intuïtie weer leidend laten zijn in je bedrijf.  Ga met me mee op een unieke ontdekkingstocht langs jouw vrouwelijke archetypes en ontdek hoe je veel dieper kunt zakken in jouw vrouwelijke kracht.

 

VIP-dag

 

Je bent even stuurloos, de richting kwijt, of merkt juist dat je in de hoeveelheid mogelijkheden die zich aan je aandienen verzuipt. Krijg in één dag je ware verlangens en nieuwe richting scherp, in een uitvoerbaar plan. Tijdens de VIP-dag wordt je de hele dag persoonlijk door me in de watten gelegd. Ontvang je een human design-reading bij de start, en pakken we jouw innerlijke demonen en beren op de weg aan. ’s Middags gaan we aan de slag met jouw persoonlijke masterplan waar ik je onderbewuste door middel van hypnose naar toe leid. Nieuwe creativiteit en inspiratie gegarandeerd! Ben jij een doorpakker, en ga je voor snel en diepgaand? Dan is een VIP-dag de juiste stap voor jou. Of je nu startend of juist een meer ervaren ondernemer bent, na deze dag heb je een kristalhelder en uitvoerbaar plan.

Goddess-mastermind

Ontwerp jouw onderscheidende meesterwerk en bevrijd de Kunstenares in jezelf. Creëer eindelijk alles waar je ooit van hebt gedroomd, en verwelkom 2022 met een uniek concept, waar jouw klanten onmiddellijk verliefd op zijn.

 

 

Aan het stuur

Je droomt van meer vrijheid, meer rust en minder stress. Je wil loskomen van alles wat je als vrouw hebt geleerd hoe je zou moeten zijn. Jij voelt dat het nu tijd is te volgen waar je hart van in de fik gaat.  Vaker voor jezelf kiezen, in plaats van steeds het belang van anderen voorop te stellen. Je wil je losmaken van alle negatieve en kritische stemmetjes die je belemmeren je leven te leven op jouw voorwaarden! Als je een eigen bedrijf hebt, wil je vooral daarin je angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen. Het is tijd dat je niet alleen je klanten, maar ook jezelf in het licht gaat zetten! Gedachtes die je klein houden, dienen je niet meer.