In vrijheid je eigen keuzes maken

Kunnen luisteren naar je innerlijke wijsheid, in plaats van steeds naar de pijpen te dansen van kritische stemmetjes die jou opjagen.

Dan voel je je krachtiger dan ooit!

 

Laat mij je de weg wijzen!

Add some extra sparkles to your life and your business..!
Voor particulieren én professionals

Aan het stuur

Je droomt van meer vrijheid, meer rust en minder stress. Je wil leren hoe je vaker voor jezelf kunt kiezen, in plaats van steeds het belang van anderen voorop te stellen. Je wil je losmaken van alle negatieve en kritische stemmetjes die je belemmeren je leven te leven op jouw voorwaarden! Als je een eigen bedrijf hebt, wil je vooral daarin je angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen. Het is tijd dat je niet alleen je klanten, maar ook jezelf in het licht gaat zetten!
Voor professionals

Licentietraject aan het stuur

Jij wil jouw praktijk een flinke boost geven. Zichtbaar zijn, een constante stroom van klanten, en een heldere aanpak, waar je nog steeds jouw eigenheid in kunt behouden. Je wil jouw weerstanden overwinnen die de groei van jouw bedrijf verhinderen, en daarnaast zoek je een bewezen effectieve methodiek die jij in jouw praktijk kunt integreren. Niet langer zoeken naar welke tools je wanneer kunt gebruiken, maar een helder stappenplan wat toepasbaar is op elke hulpvraag!

Workshop kaartenset 'Aan het stuur'

In deze workshop leer ik je hoe je de coachkaartenset ‘Aan het stuur’ gebruikt. Met je klanten, maar ook voor jezelf. Krijg snel helder welk personage aan het stuur zit en verhindert om in actie te komen. In deze interactie workshop leg ik je alle ins en outs van het werken met de kaarten uit. Een onmisbare boost voor je praktijk als je graag wilt werken met de kaartenset.

Masterclasses over de verschillende deelpersonages

Merk jij dat je in jouw praktijk veel mensen krijgt die te maken hebben met een Pleaser aan het stuur? Het belang van anderen boven dat jezelf stellen is een hardnekkige gewoonte die niet zomaar verdwijnt. In deze 1-daagse masterclass leer ik je allerlei tools en technieken om pleasegedrag snel en effectief tegen te gaan. Niet alleen voor je klanten, maar voor jezelf mogelijk ook een must! Kijk in de agenda voor de andere masterclasses met als thema Perfectionisme, De Slavendrijver, of de Innerlijke Criticus.

Leertraject 'Werken met verhalen in je praktijk'

Iedere klant die bij je komt met een hulpvraag, houdt zichzelf gevangen in een verhaal. Vaak zijn de dominante stemmetjes in je hoofd daarvoor verantwoordelijk. Als coach of therapeut wil je dat verhaal met je klant herschrijven, waardoor ook helpende stemmetjes weer een rol kunnen krijgen. Maar dat herschrijven van een verhaal is helemaal nog niet zo eenvoudig.  Je klant zit niet voor niets gevangen! Als narratief therapeut en storyteller leer ik je mijn technieken, zodat je niet langer rond blijft draaien in cirkels rondom het probleem van je klant.

Gratis trainingen