Add some extra magic to your life and your business..!

Voor particulieren én professionals

Aan het stuur

Je droomt van meer vrijheid, meer rust en minder stress. Je wil leren hoe je vaker voor jezelf kunt kiezen, in plaats van steeds het belang van anderen voorop te stellen. Je wil je losmaken van alle negatieve en kritische stemmetjes die je belemmeren je leven te leven op jouw voorwaarden! Als je een eigen bedrijf hebt, wil je vooral daarin je angsten, twijfels en onzekerheden overwinnen. Het is tijd dat je niet alleen je klanten, maar ook jezelf in het licht gaat zetten!

Voor professionals

Licentietraject aan het stuur

Jij wil jouw praktijk een flinke boost geven. Zichtbaar zijn, een constante stroom van klanten, en een heldere aanpak, waar je nog steeds jouw eigenheid in kunt behouden. Je wil jouw weerstanden overwinnen die de groei van jouw bedrijf verhinderen, en daarnaast zoek je een bewezen effectieve methodiek die jij in jouw praktijk kunt integreren. Niet langer zoeken naar welke tools je wanneer kunt gebruiken, maar een helder stappenplan wat toepasbaar is op elke hulpvraag!

Creative Playground voor ondernemers

De creative playground voor ondernemers is dé plek voor ervaren ondernemers die:

• Weten wat ervoor nodig is om succesvol te zijn, maar voor wie ‘hard’ werken de norm is geworden
• Plezier, lichtheid, moeiteloosheid en fun weer als kernwaarden willen
• Méér impact willen maken op een moeiteloze manier
• Het leven willen creëren waar ze altijd naar verlangd hebben, maar waarvan ze dachten dat het voor hen niet mogelijk was
• Nieuw potentieel in zichzelf willen ontsluiten, niet door het vergroten van kennis, maar door te doen wat werkelijk bij hen past
• Die naast een portie gezond verstand, intuïtie leidend willen laten zijn in hun bedrijf

Finding your own Alice

Of je succes ervaart in je leven heeft alles te maken met het volgen van je ‘joy’. Als je leeft vanuit plezier en van daaruit gerichte acties uitzet, kan het niet anders dan dat je groei ervaart. En ook nog eens met datgene wat je het allerliefste doet! In deze online 12 weken durende training neem ik je mee naar jouw gevoel van ‘joy’ en ‘alignment’. Ik neem je mee op een magische reis waarbij Alice in Wonderland als inspiratiebron dient. Na 12 weken weet je gegarandeerd wat er voor nodig is om jouw ‘joy’ te volgen en je elke dag te voelen als Alice in jouw Wonderland.

Workshop kaartenset 'Aan het stuur'

In deze workshop leer ik je hoe je de coachkaartenset ‘Aan het stuur’ gebruikt. Met je klanten, maar ook voor jezelf. Krijg snel helder welk personage aan het stuur zit en verhindert om in actie te komen. In deze interactie workshop leg ik je alle ins en outs van het werken met de kaarten uit. Een onmisbare boost voor je praktijk als je graag wilt werken met de kaartenset.