Neem deel aan ons Quantum Transformation Retreat en vind binnen een dag een  ONWANKELBARE BASIS in jezelf!

 

Waar? Landgoed de Roudonck in Esch (Noord-Brabant)

Wanneer? 27 september van ) 09:30 uur tot 17 uur

 

Jouw dromen zijn soms zo groot dat ze je beangstigen.

Je bent dankbaar voor wat je al hebt neergezet, maar verlangt naar zoveel meer. Meer impact, meer (financiële) vrijheid bovendien.

Maar je groei mag niet ten koste van jouw welzijn gaan. Vrijheid, gezondheid, geluk en plezier zijn voor jou de enige weg! 

Het is tijd om je volledige potentieel te ontsluiten en je spiritueel DNA te activeren. Het is tijd om los te breken uit de Matrix en jouw kracht terug te roepen.

 Het is tijd om blokkades achter je te laten, zodat je als de grootste versie van jezelf verder kunt gaan. 

Maak contact met andere dimensies Bevrijd jouw verborgen talenten en ontwaak jouw spiritueel DNA Onderzoek de dieptes van jouw multidimensionale zelf en open kosmische portalen voor heling, groei, overvloed en liefde

 

 

Het retreat was voor mij nogmaals de bevestiging dat ik een helder en zuiver lijntje met boven heb, altijd gesteund ben, mag vertrouwen op mijn ‘ja’, gesteund in sisterhood en dat het gebalanceerde mannelijke ook echt bestaat en de vrouwelijke energie kan dragen. De rol van Benjamin mag niet onderschat worden.  Ik voel dat er iets in mij rechtgezet is op energetisch niveau, waardoor ik eindelijk mijn scheppende kracht weer voel. Deze dag was een cadeautje!

Laura de la Rie

Lilikoi Healing

Verwacht het onverwachte tijdens deze dag.

Eerdere deelnemers namen na het retreat het besluit om na 34 (!) jaar hun baan in loondienst los te laten, te stoppen met een goedlopende winkel wegens gezondheidsredenen, en langdurige fysieke klachten verdwenen als sneeuw voor de zon!

Een dag doorbrengen op de Roudonck met Mariska, Ben en Peter is als een snelkookpan voor jouw transformatieproces.

 

Ben je klaar om de shift te maken van Human Doing naar Quantum Being en jouw volledige potentieel te belichamen?

 

 

Word een helder kanaal voor

alle wijsheid die het universum je

biedt terwijl je tegelijkertijd stevig

en gegrond op Aarde blijft staan!

 

Ik heb vaker wat in groepen gevolgd. Dit ging levels dieper, en dat kwam door de diepe verbinding met jullie en de hele groep. Ik heb delen ontdekt waar ik mezelf niet was en waarvan ik geen flauw idee had dat dit onbewust speelde. En ik had geen flauw idee hoeveel impact dat heeft op de verandering die ik wil zien. Ik heb nog nooit gehuild in groepen. Het voelde hier heel bevrijdend en superfijn en liefdevol hoe ik hierin door jullie werd begeleid.

Sinds het retreat ben ik volledig mezelf. Ik dacht dat ik dit wel was, maar heb door het retreat ontdekt waar ik mezelf nog wegcijferde, mezelf niet volledig liet zien en dus mijn power weg gaf.

Voor mij was het een onbetaalbare dag waarop de woorden ‘verbinding, eerlijkheid en diepgang’ centraal stonden.

Roxanna Manuhutu

Studio Reset

 

 

Wat is het Quantum Transformation Retreat?

 

  • Een levensveranderende ervaring
  • een voorbereidende coachcall waarin je wordt uitgelegd hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op het retreat
  • 1 exclusief dagretreat op 27 september waarop jij in in jouw nieuwe JIJ stapt.
  • oude wijsheden, gecombineerd met modern mysticisme, rituelen en lichaamswerk die jou laten ontwaken in een geheel nieuw veld.
  • een integratiecall waarin jij alle tools krijgt om de veranderingen die je tijdens het retreat hebt ondergaan, definitief te ankeren in je lijf.

 Dit is voor elke wijze man én vrouw, lichtwerker, healer, en leider, bij wie het soms knaagt omdat je voelt dat er nog zoveel méér mogelijk is

 

 Nu voor slechts €333,-

Wij zijn jouw gids

 

Mariska Ruissen is een quantum leadershipcoach, expert in archetypes, moderne mysticus, schrijfster van het baanbrekende boek ‘Alice in kwantumland- een routekaart naar je oneindige potentieel’ en nog zoveel méér.

Door krachtige energieën te combineren met de magie van het kwantumveld en het actief stimuleren van je pijnappelklier, kun je letterlijk quantum leaps voorwaarts maken. Geen droom is te groot en in het werken met Mariska ontdek je dat lineaire groei een achterhaald concept is. Ervaar tijdens het retreat dat tot zoveel méér in staat bent dan je denkt!

Benjamin Meeuse stelt zijn leven in dienst van veiligheid. In zijn werk als ademtrainer- en coach is het zijn voornaamste taak om mensen zich veilig te laten voelen, vanuit een gegronde basis en verbinding met zichzelf. Als ‘firekeeper’ bij zweethutceremonies heeft Benjamin een diepe liefde ontwikkeld voor sjamanistische rituelen.

 

Ik wist gewoon dat ik hierbij moest zijn. Het was een hele mooie dag waarop veel is gebeurd. Ik kan de effecten ervan nog steeds voelen in mijn lijf. 

Veerle Tjampens

Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen wat dit retreat me heeft gebracht. Ik weet dat ik er de volgende keer sowieso weer bij wil zijn. Dit is écht iets om zelf te voelen en ervaren!

Irma Ruinen-Verbakel

Coach, Irmagine

 

Wat kun je verwachten?

 

Open je hart, verbind je met een hoger bewustzijn en sta toe dat dat je leidt.

Elimineer twijfels, zorgen en angst dat het niet lukt, definitief! Deze dag laat jij je oude verhalen, verwondingen, overtuigingen en oordelen definitief los. 

Word opnieuw geboren in de meest authentieke versie van jezelf! 

Met: – 2 exclusieve voorbereidings- en integratiecalls die volledig op het masteren van jouw energie zijn gericht

– een onvergetelijke dagexperience op 27 september 2024 van 9:30  tot 17 uur op een krachtplek in de natuur, met een magisch labyrinth, waarin jij alles achterlaat wat je niet meer dient. Natuurlijk kun je nog veel meer magie verwachten die dag!

– Belichaam volledig jouw nieuwe identiteit. Stap nu reeds in de versie van jouw Quantum Zelf en spring in jouw felbegeerde toekomst!

 

 

Het exclusieve dagretreat op 27 september is niet zomaar een livedag. Tijdens deze dag dompel je je onder in jouw hogere bewustzijn en quantum ontwaken.

De rituelen waar Benjamin, Peter (eigenaar van De Roudonck) en ik je in meenemen, zetten je open op een manier zoals je nog niet eerder ervaren hebt.

Voel jij de uitnodiging  om deze transformatieve reis te maken, de mysteries van het universum te ontdekken en in contact te staan met jouw oneindige potentieel?

Meld je dan nu aan voor het Quantum Transformation Retreat en ontwaak in een nieuwe realiteit waar jouw ware kracht en missie volledig voor jou ontsloten worden.

 

Wat anderen zeggen over eerdere edities

 

 

Ik ontmoette je bij je boekbespreking en jij raakte me rechtstreeks in mijn hart. Ik wist dat ik meer van je wilde volgen, omdat ik dat nu ‘nodig’ heb. Door de ademsessie kwam er ruimte in mezelf. De kaarten sloten precies aan bij mijn proces. Het lopen van het labyrinth was een warm bad en jouw afsluitende hypnose was de kers op de taart. Ieder woord resoneerde, ik werd diep geraakt. Nu twee dagen later voel ik me zelfverzekerd en heb ik meer vertrouwen en geloof in mezelf en mijn kwaliteiten. Ik had graag gezien dat dit een tweedaagse was, zodat ik nog langer in de energie kon blijven!

Antoinette Zeebregts

 Ik had het gevoel dat ik dit retreat niet mocht missen want het zou wel eens een keerpunt kunnen zijn, en achteraf was het dat ook. Er is zoveel gebeurd. Ik heb door de ademsessie meer kunnen loslaten, het hele programma was voortreffelijk. Dat kwam ook door de weg ernaar toe, de persoonlijke hypnose, de intake, en de online call vooraf. Het maakte dat er een heel proces is opgestart wat veel dieper werkte. Ik geef de hele ervaring een dikke 9,5!

Miranda van Leeuwen

ondernemer, The Happiness Store

Ik merk dat ik graag permanent in de sfeer van de Roudonck zou willen vertoeven. Ik heb het lopen van het labyrinth als heel prettig ervaren. Bij de ademsessie heb ik veel los kunnen laten. Een paar weken na het retreat kreeg ik steeds meer herinneringen aan een vorig leven in Egypte. Ik ben me daar nu in aan het verdiepen en dat voelt als thuiskomen. Dit heeft het retreat voor me in beweging gezet! 

 

Connie Mahieu

Systemisch coach en energetisch therapeut