The Alice Experience -30 juni

 

Stel je voor: een stralend warme zomerdag in een sprookjesachtig natuurgebied. Dat is waar jouw ontdekkingstocht start.

Is het een speurtocht?

Is het een treasure hunt?

Niets vandat alles! Het is een ontdekkingsreis naar jouw ware zelf!

Laat je meenemen op een zinnenprikkelende reis vol onverwachte wendingen, verrassende opdrachten en pijnlijke, maar liefdevolle spiegels die je worden getoond.

Dit wordt een live-dag zoals je nog niet eerder ervaren hebt. Ik neem je mee down the rabbithole (onze reis start in de Helsestraat, dat verzin je niet), om uit te komen bij een nieuwe laag in jezelf, waarvan je wist dat die in je zat, maar die je nooit eerder durfde te laten zien.

Een dag waarop al jouw zintuigen geprikkeld worden, en je de wereld om je heen voortaan waarneemt vanuit een andere bril. Is het een wandeling? Een speurtocht? Een audioreis? Een mad tea party? Of alles ineen….?

Keuzes maken, knopen doorhakken, leiding nemen en wonderen verwelkomen

 

Sta jij voor keuzes en kies je niet omdat je het spannend vindt?

Omdat je bang bent om afscheid te nemen van wat is, terwijl je nog niet weet wat komen gaat?

Omdat je bang bent voor de consequenties of omdat je niemand teleur stellen wil?

 Wat je ECHT wil, wordt niet door je ego bepaald, maar door je ziel.

Maar hoe kom je daarmee in contact als jouw ego zo hard roept?

 

In de Alice Experience ga je voorbij je ego en maak je met je onderbewustzijn contact, waar alle antwoorden liggen waarmee jij weer verder kan.

De hele middag op een stoel zitten in een diepe trance? Nee natuurlijk niet! Ik neem je mee op een onvergetelijk avontuur!

 

Jouw quantum hypnoses hebben me al zoveel gebracht. Rust, zelfverzekerdheid, nieuwe klanten. Het is alsof je meereist met me. Ik voel me veilig bij jou.

Tess de Weerd

English performance coach, www.learnenglishwithtess.com

Weet jij waar jij naar toe gaat, of loop je de weg zoals iedereen dat doet??

 

Er is een vuur in jou dat ontbranden wil

 

 • meer diepgang
 • meer wijsheid
 • ongeremd, onstopbaar
 • liefdevol
 • succesvol
 • avontuurlijk
 • onvergetelijk
 • onweerstaanbaar authentiek

 

BLIJF NIET LANGER VERLANGEND TUREN DOOR HET SLEUTELGAT, EN BEVRIJD JOUW ECHTE IK!

 

Wat kun je verwachten?

 

 • Een onvergetelijke dag waarin je helder krijgt wat je hier werkelijk hebt te doen
 • Opdrachten die je uit je comfortzone halen
 • Een avontuur vol onverwachte wendingen, diepgang en vooral veel fun
 • Uiteraard een Mad Tea Party
 • Een audio visueel spektakel waardoor jouw reis nog wonderlijker wordt
 • Misschien wordt jij wel tot Queen (of King) gekroond!

Dit is voor elke wijze man en vrouw, lichtwerker, healer, en leider, bij wie het soms knaagt omdat je voelt dat er nog zoveel méér mogelijk is, en voor iedereen die in sprookjes gelooft!

 

 

Wat een heerlijke groep vrouwen en een heerlijke sfeer. Samen ontwikkelen en er mogen zijn. Mariska zorgde voor die sfeer door haar rust, aandacht en kennis. Het werken met mijn archetypes smaakt naar méér!

Anouk Glaudemans

coach, auteur, spreker en docent, www.anoukbaktdoor.nl

 

Nu voor slechts €197,- (inclusief goodybag en high tea)

Ik ben je gids

Mijn naam is Mariska Ruissen en ik ben quantum leadershipcoach.

In oktober 2022 kreeg ik een opdracht van de wezens uit Alice in Wonderland. “Schrijf een hedendaagse vertaling over de werkelijke betekenis van Wonderland, zodat dit verhaal eindelijk door iedereen begrepen wordt. Het is een verhaal over licht en duisternis. Lewis Carroll heeft alleen het voorwerk gedaan. Schrijf dit boek en het brengt je wereldfaam.”

Het manuscript van het boek is inmiddels bij verschillende uitgevers ingediend. Vervolgens begon een intens proces. Want als je niet langer het pad van je ego volgt, maar wat je ziel van je vraagt, wie BEN je dan écht? En wat heb je dan te doen?

Het volgen van het pad van je ziel vraagt je soms alles los te laten wat logisch is. Dat vraagt moed, doorzettingsvermogen en lef. Wat als je gevraagd wordt buiten de gebaande paden te gaan?

En dan ontstaan events als deze, waarop ik jouw perceptie van de werkelijkheid tart, en je laat zien dat jij de enige bent die jouw droomleven creëren kan!

 

Dit is echt wat jij de wereld te bieden hebt als je het mij vraagt. Met jouw energie, kennis, ervaring en kijk op de wereld, kun jij vrouwen met zichzelf én elkaar in verbinding brengen.

Annerieke Simons

coach voor mama's en meiden, www.levenbeleven.nl

 

Mijn hart is geopend (of iets wat daarvoor zorgt) en ik besef me hoe ontzettend klein ik me heb gemaakt afgelopen jaar. Ik voel weer veel liefde in mij, een zachte energie. Dankjewel!

Efi Princen

Coach

 

Wat levert het jou op?

 

 

 • een dag vol inspiratie, diepgang, doorbraken, fantasie én avontuur.
 • voeding en inspiratie om jouw passie voortaan leidend te laten zijn.
 • na deze dag breek jij door elke vorm van twijfel heen, en is je focus laserscherp.
 • je onderneemt niet langer vanuit je hoofd, maar vanuit je lijf én je Hogere Zelf
 • je laat al je drama en verhalen achter je, en volgt vanaf jouw zuivere instinct, zodat jij eindelijk de impact maakt, die je door het sleutelgat heen, al zo vaak voor je hebt gezien.

FAQ

1. Wat gaan we precies doen?

Overgave en vertrouwen vormen de basis van deze dag. Ik vraag een leap of faith van je, omdat daar de grootste en spannendste avonturen ontstaan. Daar zit tevens jouw grootste groei! Er zit in elk geval één quantum hypnose trance-reis in, maar de Alice-experience is zoveel méér!

2. Moet ik iets meenemen?

Jazeker, exacte details krijg je na betaling. Zorg voor stevig schoeisel dat nat mag worden, een kleedje of doek om op te zitten, en een mobiele telefoon met oortjes.

3. Waar is het en hoe lang duurt het?

Locatie is ergens in Nuenen (exacte gegevens volgen na betaling). Ik zorg ervoor dat je een hele dag wordt vermaakt, van 10:30 uur tot 17:00 uur.

4. Is het programma voor iedereen geschikt?

Als jij voelt dat er een grootsere versie in jou zit, dan je nu aan de buitenwereld laat zien, als jij nieuwsgierig bent naar wat er nog méér voor jou mogelijk is, of je hebt zin in een zinnenprikkelend avontuur waarbij je tevens iets over quantum leert, dan is dit de place to be. Als je niet in staat bent minimaal 10 km te lopen die dag, of slecht ter been bent, is de dag minder geschikt voor je.

5. Is deze dag alleen voor ondernemers geschikt?

Ondernemers zullen de thema’s die deze dag worden aangeraakt, het meest herkennen. Zit jij nu nog in loondienst maar droom jij ervan om binnenkort op eigen benen te staan? Dan bereidt deze dag jou grondig voor op alles wat je tegen kunt komen in het ondernemerschap!

6. Zijn mannen ook welkom?

Zeker! Wanneer jij toe bent aan meer grootsheid, meer focus, meer leiderschap én je vindt het niet erg als je mogelijk in de minderheid bent, sluit vooral aan!