Luister vast een voorproefje...

met Mariska Ruissen/ Paul Cattenstart

The Alice Experience -29 september

 

Het eerste quantum-event in Nederland waarbij je niet de hele dag met je ogen dicht op een stoeltje zit!

Laat je meenemen op een zinnenprikkelende reis vol onverwachte wendingen, verrassende opdrachten en liefdevolle spiegels die je worden getoond.

Ik neem je mee down the rabbithole (onze reis start in de Helsestraat, dat verzin je niet), zodat je al jouw blokkades onder ogen ziet, en je stapt in de grootste, meest succesvolle en avontuurlijke versie van jezelf.

Na de Alice Experience sta jij vol nieuwsgierigheid, speelsheid en verwondering in je business,  in de Alice-energie.

Je ervaart pure magie!

Ik voelde direct dat ik hierbij wilde zijn! Het is nog steeds niet in woorden te vangen wat deze experience in werking heeft gezet. Ik ben samen met een fijne groep vrouwen ‘down the rabbithole’ gegaan, in volledige overgave. Alle zintuigen werden geprikkeld, op een mooie locatie waar je fantasie de vrije loop kreeg, en de audio’s!!  De audio’s zijn waanzinnig! Dit is echt een vernieuwende, magische next level experience die een mega impact heeft. Dit is alleen voor vrouwen die daadwerkelijk bereid zijn te tekenen voor een nieuwe tijdlijn. Want eenmaal in, is er geen weg meer terug..

Ik had dit voor geen goud willen missen.

Mariëlle de Leeuw

channel, orakel, mystica, Sterrenvrouw

 

Wat vrijwel niemand weet.. is dat Alice in Wonderland een weergave van het kwantumveld is.

 

Het kwantumveld is het veld van oneindige potentie en mogelijkheden.

Waar jij over droomt, bestaat al. Wonderland!

In de Alice Experience ontdek jij hoe jij jezelf zo uitlijnt met de meest succesvolle, ondernemende versie van jou in het kwantumveld, dat het onvermijdelijk is, dat jij die versie wordt en alles aantrekt wat die versie heeft!

 

In de Alice Experience werp je de beperkingen van ego en conditioneringen af, en stap je in een leven waar je van gaat glunderen!

 

Ik produceer de muziek bij de audio’s voor de Alice Experience. Toen Mariska de teksten insprak, was ik zo diep geraakt, dat ik besloot om de muziek er op een later moment achter te zetten.

Het wordt echt magisch!

Paul Cattenstart

Music-Producer, The Lost Shepherds

 

Jouw stem is heel fijn en hypnotiserend en samen met de muziek maken de fragmenten diepe indruk. Het was een magische dag waarin ik op een verrassende en creatieve manier werd uitgedaagd om mijn leven en de wereld anders te bekijken en om de allerbeste versie van mezelf te worden. Een bijzondere ervaring!

Mariëtte den Breejen

ondernemer, Het Kwekerijtje

 

Wat levert het jou op?

 

 

 • een dag vol inspiratie, diepgang, doorbraken, fantasie én avontuur.
 • voeding om jouw passie voortaan leidend te laten zijn.
 • na deze dag breek jij door elke vorm van twijfel heen, en is je focus laserscherp.
 • je onderneemt niet langer vanuit je hoofd, maar vanuit je lijf én je Hogere Zelf
 • je laat al je drama en verhalen achter je, en volgt vanaf jouw zuivere instinct, zodat jij eindelijk de impact maakt, die je door het sleutelgat, al zo vaak voor je hebt gezien.

 

Spreek in een magische quantum reis met Absolom en ontdek wie jij ten diepste bent

 

 • ongeremd, onstopbaar
 • liefdevol
 • succesvol
 • avontuurlijk
 • onvergetelijk
 • onweerstaanbaar authentiek

 

 

Wat kun je verwachten?

 

 • Een onvergetelijke dag waarin je helder krijgt wat je hier werkelijk hebt te doen
 • Opdrachten die je uit je comfortzone halen
 • Een avontuur vol onverwachte wendingen, diepgang en vooral veel fun
 • Uiteraard een Mad Tea Party
 • Een audiovisueel spektakel waarmee jij een diepe verbinding maakt met het kwantumveld.

Dit is voor elke wijze man en vrouw, lichtwerker, healer, en leider, bij wie het soms knaagt omdat je voelt dat er nog zoveel méér mogelijk is, en voor iedereen die in sprookjes gelooft!

 

In a land not tethered to reality’s strings,

Down the rabbithole, where whimsy sings.

 A journey guided by women, hearts aglow,

Through the looking glass, we dared to go.

 We followed Absolom, our mystical guide,

In this Wonderland, where secrets can’t hide.

 With each twist and turn, our spirits took flight,

Discovering our essence, in the soft light.

 We shed old skin, like the Cheshire’s grin so wide,

Stepping into the unknown, where dreams coincide.

 Our passions unbridled, like the Red Queen’s reign,

In this curious realm, where magic reigns.

 No more tales of woe, we left behind,

Listening to our instincts, a path we’d unwind.

 Our focus, a compass, like the White Rabbit’s haste,

Guiding us forward, in this surreal space.

 Unforgettable moments, where cards dance in the air,

Authentic and fantastical, beyond compare.

 An ode to the woman, who wove this tapestry bright,

In this Wonderland of wonder, where we found our light.

Tess de Weerd

English confidence coach, Learn English with Tess

 

Nu voor slechts €222,- 

Ik ben je gids

Mijn naam is Mariska Ruissen en ik ben quantum leadershipcoach.

In oktober 2022 kreeg ik een opdracht van de wezens uit Alice in Wonderland. “Schrijf een hedendaagse vertaling over de werkelijke betekenis van Wonderland, zodat dit verhaal eindelijk door iedereen begrepen wordt.  Lewis Carroll heeft alleen het voorwerk gedaan. Schrijf dit boek en het brengt je wereldfaam.”

Het manuscript van het boek is inmiddels bij verschillende uitgevers ingediend. Vervolgens begon een intens proces. Want als je niet langer het pad van je ego volgt, maar wat je ziel van je vraagt, wie BEN je dan écht? En wat heb je dan te doen?

Het volgen van het pad van je ziel vraagt je soms alles los te laten wat logisch is. Dat vraagt moed, doorzettingsvermogen en lef. Wat als je gevraagd wordt buiten de gebaande paden te gaan?

Dan ontstaan events als deze, waarop ik jouw perceptie van de werkelijkheid tart, en je laat zien dat jij de enige bent die jouw droomleven creëren kan!

 

Toen ik onderweg was naar de Alice Experience, vroeg ik me af waar ik aan begonnen was. Het weer was niet bepaald meegaand, met een dreigende onweersbui boven mijn hoofd terwijl ik me afvroeg waarom ik ervoor had gekozen om dit te doen. Maar zodra ik de drempel van deze betoverende ervaring overstak, werden al mijn twijfels weggevaagd.

Het begin van de Experience was als een sprong in het diepe van een sprookje. Het voelde alsof ik werkelijk was binnengestapt in Wonderland zelf, met de belofte van avontuur om de hoek.

De Experience bracht zoveel emoties en sensaties teweeg dat het moeilijk is om ze allemaal te beschrijven. Maar één ding is zeker, het was een reis vol verwondering wat veel heeft teweeggebracht.

 

Zeynep Tasioudis

feng shui-expert, www.fengzey.nl

FAQ

1. Wat gaan we precies doen?

Overgave en vertrouwen vormen de basis van deze dag. Ik vraag een leap of faith van je, omdat daar de grootste en spannendste avonturen ontstaan. Daar zit tevens jouw grootste groei! Er zit in elk geval één quantum hypnose trance-reis in, maar de Alice-experience is zoveel méér!

2. Moet ik iets meenemen?

Jazeker, exacte details krijg je na betaling. Zorg voor stevig schoeisel dat nat mag worden, een kleedje of doek om op te zitten, en een mobiele telefoon met oortjes.

3. Waar is het en hoe lang duurt het?

Locatie is ergens in Nuenen (exacte gegevens volgen na betaling). Ik zorg ervoor dat je een hele dag wordt vermaakt, van 10:30 uur tot 17:00 uur.

4. Is het programma voor iedereen geschikt?

Als jij voelt dat er een grootsere versie in jou zit, dan je nu aan de buitenwereld laat zien, als jij nieuwsgierig bent naar wat er nog méér voor jou mogelijk is, of je hebt zin in een zinnenprikkelend avontuur waarbij je tevens iets over quantum leert, dan is dit de place to be. Als je niet in staat bent minimaal 5 km te lopen die dag, of slecht ter been bent, is de dag minder geschikt voor je.

5. Is deze dag alleen voor ondernemers geschikt?

Ondernemers zullen de thema’s die deze dag worden aangeraakt, het meest herkennen. Zit jij nu nog in loondienst maar droom jij ervan om binnenkort op eigen benen te staan? Dan bereidt deze dag jou grondig voor op alles wat je tegen kunt komen in het ondernemerschap!

6. Zijn mannen ook welkom?

Zeker! Wanneer jij toe bent aan meer grootsheid, meer focus, meer leiderschap én je vindt het niet erg als je mogelijk in de minderheid bent, sluit vooral aan!