Hier vind je alle bonussen die horen bij 'Alice in kwantumland- een routekaart naar je oneindige potentieel-' Veel kijk- en luisterplezier! Tip: neem de tijd om elk hoofdstuk te laten landen.

In deze audio leg ik meer uit over opleidingen als de Quantum Connection Hypnose Technique en Quantum Hypno Channeling en hoe dat precies werkt. Is het allemaal nog een beetje vaag voor je? De audio geeft helderheid! Wil je méér weten over mijn ontdekkingen tijdens de opleidingen en de totstandkoming van dit boek? Luister dan naar de podcast wat quantum hypnose precies is, en hoe het mijn leven veranderd heeft.

Waarom is verandering zo oncomfortabel? En waarom een beetje duister begin van dit boek? Ontdek het in deze audio!

In dit hoofdstuk heb je iets meer geleerd over portalen en hoe ze letterlijk een toegangspoort tot andere dimensies kunnen zijn. Wil je weten hoe dit werkt? Probeer dan deze korte quantum hypnose.

Is het echt zo dat we een wonderlijk kliertje in ons lichaam hebben, dat ons in staat stelt om te communiceren met verschillende dimensies? In deze audio hoor je er alles over!

Zelfmedelijden, geleid worden door je Innerlijke Drama Queen. Het Witte Konijn is er allergisch voor. Maar wat als er iets onder ligt, dat nog veel giftiger is? Zelfkritiek? In deze audio ontdek je hoe je daar afstand van doet.

De intolerantie en irritatie naar elkaar die we collectief ervaren, komt onder meer omdat we onvoldoende grip hebben op onze emoties, en deze het liefst onderdrukken. In deze oefening (die best pittig is) pel je emoties af, net zoals bloemblaadjes. Neem de tijd voor deze oefening en ontdek wat er in jou naar boven wil komen en wil worden gezien!

Hoofdstuk 6: Belichaamd spreken

Geen audio, maar een uitdaging voor jou als aanvulling op dit hoofdstuk. Doe je mee? Om je eigen stem te vinden, en niet zomaar wat te roepen omdat het interessant klinkt, zoals de Dodo, is het belangrijk dat je leert luisteren naar jouw innerlijke stem. Verandert datgene wat jij delen wilt, als je een week lang uitplugt van social media? Als jij niet langer nadoet wat je anderen ziet of hoort doen, maar alleen nog uit wat JIJ belangrijk vindt? Wat wil je dan nog delen, en wat wordt totaal onbelangrijk? Vind jouw eigen stem, en elimineer alle vormen van ruis op de lijn. Fijn neveneffect: een week zonder social media zorgt ervoor dat je veel meer in het hier en nu kunt zijn!

In dit hoofdstuk zit een mooie boodschap over de vreemde dingen die mensen doen, als hun trilling enorm verdicht is. Met deze activatie veeg je jouw verleden schoon, en ontdoe je je van negatieve energie. Zodat er een nieuw veld ontstaat, waarin jij positieve energie en ontwikkelingen naar je toe kunt trekken.

We zijn allemaal in de war zijn geraakt over wie en wat we zijn, en onze mannelijke energie overheerst  in het algemeen de vrouwelijke energie. Deze Quantum Hypnose helpt je om je te verbinden met je ziel en deze te helen. Daardoor ervaar je meer balans!

Een mooie les over het open staan voor mogelijke oplossingen. En helemaal hoe dat ook nog moeiteloos kan. Vind je het moeilijk voor te stellen hoe jij dat kan doen? Deze meditatie helpt je daarbij.

Het is belangrijk om je in de eerste plaats op jezelf te richten en de frequentie die jij in jezelf moet regelen, in plaats van dat je van anderen verwacht. Maar wie ben jij eigenlijk echt? Wie ben jij als je volledig onthecht bent van wie je altijd dacht te zijn? Wie ben je als je elke identificatie en rol loslaat? Ontdek het met deze oefening.

Hoofdstuk 11: Een quantumjump naar de tijdlijn waar jij wonderen ervaart

Er bestaat een tijdlijn of eigenlijk parallelle wereld waar de versie van jou woont die het meeste succes en geluk ervaart en die in een stralende gezondheid verkeert. Met deze quantumhypnose kom jij in die parallelle wereld terecht. Verwonder je over hoe die versie van jou leeft, en wat daar allemaal voor jou mogelijk is.

Hoofdstuk 12: Meditatie die je helpt om je hart te openen

Alleen wanneer je hart daadwerkelijk geopend is, kom je in eenheidsbewustzijn terecht. Met deze meditatie voel je hoe je het is, wanneer je ALLES = EEN ervaart.

Hoofdstuk 13: High fiven naar jezelf in de spiegel

Wat zie je als je naar jezelf in de spiegel kijkt? Zie je net zo’n lelijk hoofd als dat van de Hertogin, of hou jij onvoorwaardelijk van jezelf? Deze oefening is opnieuw een challenge voor je, die je helpt om de liefde voor jezelf te vergroten. Geef jezelf een week lang – of langer als dat nodig is- elke keer als je een spiegel of raam passeert een high five. Als je oprecht een high five naar je spiegelbeeld geeft, merk je dat zelfkritiek – en veroordeling verdwijnt. Zodra je iemand een high five geeft, vind je diegene namelijk oprecht aardig. Probeer het eens, en voel het verschil. Die onderkin en putjes in je vel verdwijnen als sneeuw voor de zon als jij besluit om elke keer als je jouw spiegelbeeld ziet, oprecht aardig ervoor te zijn. Vier jezelf!

Echt in vrijheid leven, betekent dat je je volledig losmaakt van de energie van anderen, en dat je je eigen energie beschermt. Een fijne manier om je energie ‘zuiver’ te houden, is door de energetische koorden met anderen door te knippen. Met deze oefening lukt je dat.

Hoofdstuk 15: De rode draad in jouw leven

Wat is jouw richting in het leven, jouw hogere doel? Met welke talenten en gaven ben jij uitgerust? Hoe ontdek je welke bijdrage jij kunt leveren, als je ontdekt hebt wie je precies bent? Eén van de manieren om dat te ontdekken, is via jouw human design, jouw persoonlijke blauwdruk. Jouw human design wordt onder andere bepaald, door de stand van de zon, maan en planeten op jouw geboortetijd. Alles is immers energie! Wil je dieper inzoomen op jouw human design? Boek dan een sessie bij me en ik help je daarmee. Makkelijkere vragen om mee te beginnen zijn: ‘Wat heb je altijd al gedaan? Wat waren jouw passies als kind? Wat is de rode draad in je leven?’ Ga deze rode draad weer volgen, en de kans is groot, dat jij jouw talenten en gaven op de juiste wijze benut.

Hoofdstuk 16: Waarvoor mag jij jezelf of een ander nog vergeven?

In de vierde dimensie staat de tijd stil. Alle trauma’s en onverwerkte pijn liggen hier bevroren. Bevrijd jezelf bevroren delen, door bewust bij de vraag stil te staan: ‘Waar hou ik mezelf of een ander nog gevangen? Wie kan ik nog vergeven? Mezelf of een ander wellicht?’ Waar hou je nog vast aan boosheid, wrok of pijn, dat een bevrijding blijkt als je jezelf of de ander daarvoor vergeeft?

Hoofdstuk 17: Leef het leven ten volle!

Heb jij nog weerstand tegen volledig ‘wakker’ zijn? Weet als je wakker bent, je veel grootsere avonturen beleeft, en veel meer van het leven geniet. Heb je toch nog last van stagnerende energie? Klik op onderstaande knop en schud alles los op de muziek. Na 12 minuten ben jij gegarandeerd wakker en voel je je verfrist!

Na het verhaal over de Elite en de angstmatrix die om de Aarde is geplaatst, heb je misschien moeite met het vasthouden van jouw innerlijk licht. Weet dat je het altijd eenvoudig weer kunt ontsteken! Deze oefening helpt je daarbij.

Hoofdstuk 19: Quantum Hypnose om 100% je authentieke zelf te zijn

Wat heb jij nodig om jouw authentieke zelf te zijn en je licht ongelimiteerd te laten stralen? Ontdek het in deze quantum hypnose!

Hoofdstuk 20: Tekens uit het universum herkennen

Jouw spirit team, jouw ongeziene helpers hebben vaak een vaste manier om met je te communiceren. Je kunt vragen om een specifiek teken en wachten tot dit aan je verschijnt, als richtingaanwijzer op je pad. Let op welke dieren aan je verschijnen, ook zij dragen vaak een boodschap uit andere dimensies met zich mee. Meer weten over tekens? Luister hier een podcast die ik hierover opnam terug.

Hoofdstuk 21: Je kunt zoveel méér dan je denkt! Jij bent een 'super human'!

De Nepschildpad is vergeten wie hij werkelijk is en waartoe hij allemaal in staat is. Inmiddels ben je er hopelijk van overtuigd geraakt, dat er véél meer mogelijk is dan je denkt! Kijk hieronder deze baanbrekende documentaire van Caroline Cory, die je eraan herinnert dat je niets minder dan ‘superhuman’ bent (met wetenschappelijk bewijs voor degenen nog steeds een beetje sceptisch zijn).

Het harnas dat jij om je heen hebt opgebouwd beschermt onder andere jouw innerlijk kind. Jouw innerlijk kind heeft zich achter muurtjes verstopt omdat ze ooit ergens is gekwetst. Wil jij echt de meest ongelimiteerde versie van jezelf zijn, dan mag je jouw innerlijk kind gerust stellen dat ze veilig is. Deze audio helpt je daarmee.

Hoe leer je navigeren tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie? Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk in contact blijft met de scheppende kracht van de Bron? En hoe vaak ben je afgeleid? Je ontdekt het met deze oefening. Een ware gamechanger als je méér uit je leven wilt halen.

Hoofdstuk 24: Jouw veranderde kijk op het leven. Wie ben jij geworden tijdens deze reis?

Vier vandaag de groei die je nu al reeds hebt doorgemaakt en de mogelijkheden die je in jezelf hebt ontdekt. Wil je nog dieper ‘down the rabbithole’ en onderzoeken in welke leugens over de wereld je nog meer hebt geloofd? Dan is onderstaande docu zeker een aanrader!

Hoofdstuk 25: Breng jezelf wat vaker in vervoering!

Hopelijk zijn veel van de vragen die je had bij aanvang van dit boek beantwoord. Het kan bijna niet anders dan dat jouw visie op het leven en jouw rol hierin veranderd is. Ik wil afsluiten met een uitnodiging: leef eens wat vaker alsof het laatste dag is, en zorg voor dagelijkse momenten waardoor je in vervoering raakt. Heb je hulp hierbij nodig? Ik help je graag!