Finding your own Alice

 Vraag jij je af hoe je het plezier, de verwondering, de speelsheid en het enthousiasme weer terug krijgt in je leven en/of bedrijf? Ben je geneigd ‘af’ te kijken wat anderen doen, maar dwaal je daardoor steeds verder af van je pad?

 Wil je leven vanuit ‘ease and joy, maar twijfel je of je dat wel kunt? Je kunt toch niet zomaar ‘plezier’ tot prioriteit maken… Dat jaagt je zelfs angst aan. Er moet wél geld worden verdiend. En je moet toch ‘nuttig’ bezig zijn?

 Als deze vragen jou regelmatig bezig houden, is de kans groot dat jij jouw ‘Alice’ bent kwijtgeraakt.

 Wie? Alice? Who the f.ck is Alice?

 Jouw Alice, met wie jij jouw Wonderland kunt vormgeven!

 

Finding your own Alice – 6 weeks to joy and alignment in your life and business.

Ga met me mee op een wonderlijke reis en ontdek hoe jij je flow, afstemming en plezier weer terugvindt.

Leer van mij hoe ik in twee maanden tijd mijn leven en business transformeerde van pijn en zorgen naar joy, fun en teamwork!

 • Ben jij er klaar voor om meer plezier en joy toe te laten in je leven?
 • Wil jij meer vanuit vertrouwen je eigen pad volgen en je niet steeds zorgen maken wat anderen daarvan vinden? Je steeds maar weer inhouden, maakt jou moe.
 • Wil jij gaan staan voor wat jij belangrijk vind, en daardoor meer wonderen toelaten in je leven?
 • Wil jij eindelijk voluit leven in plaats van alles maar ‘aan laten kabbelen’?
 • Kun jij je niet herinneren wanneer de laatste keer was dat je hebt gelachen tot de tranen over je wangen liepen?
 • Heb je het idee dat je vaak tegen de stroom in aan het roeien bent, terwijl je wéét en voelt dat het zoveel makkelijker kan?

Dan is deze training voor jou

In 6 weken zorg ik ervoor dat je weer ‘joy’ en afstemming in je leven en business ervaart.

Niet door allerlei ingewikkelde theorieën te leren, maar op een speelse, creatieve en vrolijke manier in zo min mogelijk tijd. Laat je verwonderen welke wonderen en wijsheden dan in je leven komen!

Ja, dat wil ik! Ik wil het jaar lichter en vrolijker starten voor slechts €247,-

En ik wil profiteren van die té leuke bonus die gegarandeerd een hoop plezier terugbrengt in mijn leven!

Finding your own Alice is heel fijn om te doen. Verrassend ,diepgaand en tot in je kern gaan.
Mooie en waardevolle visualisatieoefeningen. Sluiers worden opgelicht waardoor je ziet en 
te weten komt waar je jezelf tegenhoudt en wat je er kan mee doen.
Je uitleven in tekeningen,zo ook weer helemaal jezelf ontdekken wie je op het moment bent en waar
je voor staat. In de facebookgroep kun je  delen en voor elkaar supporteren . En vooral ook is de zoomlive super ,
waar je live kan zeggen wat je soms dwarsboomt op je weg naar je eigen wonderland. 
Zeker een aanrader !!!!
Nadine Hauchecorne

Waarom zou je jouw jouw Alice willen vinden?

 

 

Er zijn zoveel redenen!

 1. Zorgen en piekergedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon
 2. Je hebt controle over je emoties
 3. Omdat je je vaker vrolijk voelt, lijkt alles vanzelf te gaan
 4. Doelen die eerder onbereikbaar leken, worden haalbaar
 5. Je weet hoe je de Wet van Aantrekking voor je kunt laten werken in plaats van tegen je
 6. Je lost (creatieve) blokkades op
 7. Je bent aangenamer gezelschap voor je omgeving
 8. Je krijgt een diepere en heldere connectie met je intuitie
 9.  Je ontsluit wijsheden en krachten in jezelf waarvan je niet kon vermoeden dat ze in jouw onderbewuste verscholen lagen
 10. Jouw Alice brengt plezier en moeiteloosheid terug in je leven
 11. Je leert de handrem van je leven eraf te halen
 12. En zo kan ik nog wel even doorgaan……

Ja, dat wil ik! Ik wil dit jaar vrolijker en lichter starten voor slechts €247,-

En ik wil profiteren van die té leuke bonus die gegarandeerd een hoop plezier terugbrengt in mijn leven!

Wat is het resultaat als je jouw Alice gevonden hebt?

 •  je hebt ‘moeten’ veranderd in ‘mogen’
 •  je maakt makkelijker en sneller krachtige keuzes
 •  je durft je eigen koers te varen in plaats van te kopiëren wat anderen doen
 •  je weet én voelt hoe je kunt leven en ondernemen vanuit ease and joy
 • je voelt je niet langer verdwaald of verloren bij tegenwind, want jij hebt jouw Alice bij je
 • je zet afgestemde stappen vanuit jouw intuïtie die passen bij jouw ontwikkeling
Vind jouw eigen weg in Wonderland.

Maak contact met jouw innerlijke Alice en ontdek hoe het voelt om te leven vanuit verwondering, lichtheid en plezier

Raak jij regelmatig verdwaald in het donkere woud waarin je van alles ‘moet’? Vanuit het donker is het steeds lastiger het licht te zien. Ga samen met mij op zoek naar jouw Alice en stap in jouw licht!

Vind jij het lastig te vertrouwen op je Innerlijke Kompas?

Kom je vooral moeilijkheden tegen op je pad?

Werk je hard, en heb je weinig tijd voor jezelf?

Ben jij het Blije Speelse Kind in jezelf kwijt geraakt?

Ja, dat wil ik! Ik wil lichter en vrolijker leven voor slechts € 247,-

En ik wil profiteren van die té leuke bonus die gegarandeerd een hoop plezier terugbrengt in mijn leven!

Over mij

Ik ben Mariska Ruissen. Dromer, schrijfster, illustrator, creatief chaoot. Ik geloof in sprookjes en wonderen. Ze zijn een bron van inspiratie voor me!

Nadat ik een aantal jaar geleden mijn baan in loondienst had losgelaten, voelde ik me de eerste periode net Alice in Wonderland. Nu begon het grote avontuur!

Toch was het niet het avontuur dat ik me van tevoren had voorgesteld. Ik moest ineens zoveel méér zijn en kunnen dan die goede coach waarvoor mensen me inhuurden.

Ik maakte een vrije val net als Alice toen ze het witte konijn door het hol volgde. In die vrije val bleef er weinig over van de verwondering, blijdschap en ‘joy’ waarmee ik mijn nieuwe leven tegemoet was getreden. In plaats daarvan voelde ik twijfel, ontmoediging, zenuwen en angst.

 

 

Ergens in die eindeloze val naar beneden verschoof er iets in me. Wat als dit de poort zou zijn van mijn eigen Wonderland? Mijn ‘Innerlijk Kompas’ sprak tot me. Het gevoel van de vrije val verdween en ik vertrouwde op vleugels waardoor ik zacht zou landen.

De val bleek uiteindelijk een wedergeboorte. Ik vond mezelf opnieuw uit en ontdekte talenten waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik was tot veel meer in staat dan ik ooit had gedacht. Een kaartenset ontstond, een online training, boek, een eigen team, zelfs een event.

Ik doe alleen nog wat ik leuk vind en volg de broodkruimels op mijn pad. Ik heb mijn eigen Alice teruggevonden.

Ga met me mee op pad en vind jouw Alice. Ondernemen vanuit ‘ease en joy’ is makkelijker en zoveel fijner dan je denkt!

Finding your own Alice, maar hoe dan?

Alice is  een dromer, inventief en ontzettend creatief. Om jouw Alice te vinden zet ik je creativiteit (opnieuw) aan. Denk aan visualisaties, tekenen, schilderen, (art-)journaling.

Alles om dichter te komen bij jouw kern. Bij wie je bedoeld bent te zijn. Bij wie je altijd al was, maar die je vergeten bent. Voelen en creëren in plaats van denken, dan hoor je jouw Alice weer, de stem van jouw ziel.

Door te schrijven leg je je gedachten bloot. Door te tekenen en te visualiseren raak je een diepere laag, namelijk die van het onderbewuste.

Module 1: Dromen en wensen

Je brengt in kaart waar je staat in je leven. Wanneer heb je voor het laatst jouw Alice gevoeld? Als zij ongelimiteerd zou mogen dromen, wat wordt er dan mogelijk voor je?

Module 2: Belemeringen en beren op de weg

In deze module onderzoek je wat je weerhoudt het avontuur aan te gaan en weerstanden het hoofd te bieden. Door stap voor stap plezier toe te voegen, verdwijnt jouw weerstand als sneeuw voor de zon!

Module 3: Krachtige keuzes

Hoe speels en vrij Alice ook lijkt te zijn, als het erop aankomt maakt ze krachtige keuzes. Wat kun jij van haar leren?

Module 4: Jouw gevoel van plezier

Ease and joy? Ja graag, maar wel op jouw voorwaarden. Je gaat onderzoeken waar jouw Alice innerlijk van groeit.

Module 5: Stormen trotseren met jouw Alice

Hoe zorg je ervoor dat je jouw Alice niet kwijtraakt als het even tegenzit, of als de flow ver te zoeken is? Voorkom een vrije val.

Module 6: Jouw nieuwe toekomstpad

In de laatste module verken je de nieuwe vrijgekomen wegen en zorg je ervoor dat je jouw Alice nooit meer loslaat.

Totaal onverwachts ben ik in het diepe gesprongen met deze training.
Creatief ben ik niet (dacht ik) en daar zag ik wel wat tegen op. Ik heb het letterlijk over mij heen laten komen en de eerste weken voelde als weerstand en hobbels…daarna ging het stromen en werd ik enthousiaster. Ik kreeg inzichten ben meer en meer tijd gaan investeren in de training? en dus ook in mezelf! Wat fijn zeg. Jezelf een cadeautje is altijd zo fijn als je je daarna zoveel beter voelt en Joy voelt. Dit is zo een cadeautje! 
Lia Bos

Start van het programma: maandag 27 januari 

 

Data van de live coachingscalls:

29 januari om 20:00 uur

5 februari om 20:00 uur

19 februari om 20:00 uur

Bonus: live Mad Tea Party op in de Wonderroom in Eindhoven

Het hele idee achter het programma Finding your own Alice is dat jij méér plezier in je leven ervaart, en de handrem van jouw leven ervan af haalt. Hoe kun je dat beter doen dan aanwezig te zijn bij het mafste feestje ooit??

Wat gaan we doen? 

Je bent welkom op de  Live Mad Tea Party in de Wonderroom op Strijp-S in Eindhoven. Om te zorgen dat we allemaal voluit gaan wat gekte betreft, komt iedereen verkleed in de stijl van Alice in Wonderland. Laten we er het mafste feestje ooit van maken en onszelf eens helemaal laten gaan!

VIP-deal speciaal voor ondernemers

Heb jij jouw Alice gevonden na het doorlopen van deze training?

Dan heb ik een unieke aanbieding voor je! Je wordt gefeatured in een nieuw magazine, het Wondermag.! Jouw verhaal, jouw transformatie in sprookjesstijl, mét bijpassende foto’s. Door een unieke manier van storytelling kun je jouw vertellen en voor het voetlicht brengen, zoals het nog nooit eerder is verteld.

Geen korte column in een onbeduidend blad, maar een diepte-interview in een vernieuwend concept. Mega-exposure voor jouw bedrijf en een uniek document om te tonen. Wedden dat jij straks ook jouw sprookjesleven leeft en daarmee vele potentiële klanten inspireert?

 

Ja, ik wil die VIP-deal

Voor € 747,- (ex. BTW) krijg ik toegang tot het programma, de coachcalls, de live tea-party, én word ik geportretteerd in het nieuwe Wondermag., inclusief fotoshoot!