Dit is jouw toegang tot de online Alice Experience, een (online) avontuur, dat je zelf beleeft in real life.

Begin niet onvoorbereid aan dit avontuur! Zorg dat je in elk geval het boek gelezen hebt. Het zorgt ervoor dat je je mind openstelt,  en gelooft dat je veel meer kunt dan je eerder voor mogelijk hield.

Wil je het meest halen uit deze experience? Committeer jezelf dan om alle opdrachten te doen, ook diegenen die uitdagend zijn. Groei begint buiten je comfortzone. Dit is geen simpel spelletje wat je ‘zomaar’ even doet….

Weet je inmiddels waar jouw reis begint? Goed zo! Pak een rugzak, met daarin een journal en pen, iets te drinken en een snack voor onderweg wellicht, trek stevige wandelschoenen aan, en reserveer minimaal 3 uur van je tijd. Vergeet ook niet je telefoon en oortjes of een koptelefoon mee te nemen, om de audio’s optimaal te beleven.

Download het journal met alle opdrachten te downloaden hieronder. Dit is jouw gids op je reis!

De Alice Experience is niet compleet zonder de magische audio’s die jou begeleiden op je reis. Download ze hieronder, en open ze pas als je in het journal leest dat het tijd is om deze aan te zetten. Na de Experience kun je ze natuurlijk net zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Luister ze hier vanaf de pagina, of download ze op jouw telefoon via het We-transferbestand dat je ontvangen hebt.

Heb je jouw reis volbracht? Om te zorgen dat je zelfverzekerd door blijft lopen op het pad dat je nu zo duidelijk voor je ziet, kun je deze routekaart downloaden en ophangen naast je visionboard of op een andere plek waar je het goed kunt zien. Op de routekaart vind je alle stappen die van belang zijn om het leven te manifesteren waar jouw ziel zo naar verlangt.