Kaartenset "Aan het stuur"

Iedereen bestaat uit zoveel verschillende persoonlijkheden, dat je er wel een bus mee zou kunnen vullen.​
Ontdek jouw verschillende deelpersonages en leer ze managen!
Wie zit er bij jou aan het stuur van je bus?
De kaarten gaan je helpen met:

Bepalen van je doelen

De kaartenset maakt makkelijk inzichtelijk welke deelpersonages er bij jou in de weg staan voor het bereiken van je doelen

Verdieping op relationeel gebied

Je relaties zullen verdiepen doordat de kaarten je een dieper zelfinzicht geven
U

Antwoorden op dilemma's

De kaarten geven je antwoorden op dilemma’s waar je mee worstelt
Voor jezelf of voor je klanten

Wie zit er bij jou aan het stuur?

40 van de belangrijkste en meest veelvoorkomende deelpersonages gevisualiseerd in een kaartenset, die op meerdere manieren is te gebruiken! Elke kaart is voorzien van verdiepingsvragen om nog beter contact te kunnen maken met dat personage in jezelf. Voor jezelf of om te gebruiken in je werk als coach, trainer of begeleider met klanten!
Bij de kaartenset ontvang je een handleiding met daarin verschillende suggesties voor hoe je de kaarten kunt inzetten in jouw praktijk.

Wil jij het maximale uit de coachkaartenset halen en met jouw klanten werken aan hun innerlijke stemmetjes? Nu niet alleen de kaartenset, maar ook het boek GRATIS bij deelname aan de workshop ‘Aan het stuur’!

In de workshop leer je:

 

Hoe je de kaarten in kunt zetten voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Wie er bij jou aan het stuur zit

Hoe je saboterende deelpersonages vervangt door meer helpende personages

Welke 10 stappen essentieel zijn bij het managen van jouw deelpersonages

 

De workshop zal worden gegeven op vrijdag 23 augustus van 13:00 tot 17:00 uur

 

Locatie: Broederwal 9 te Helmond

De workshop heeft een waarde van € 147,-, maar als je NU boekt, krijg je het boek ‘Aan het stuur – krijg grip op kritische stemmetjes in je hoofd’ en de kaartenset er GRATIS bij!

 Liever alleen de kaartenset? Geen workshop? Scroll dan naar beneden over deze pagina.

 

 

Extra: Masterclasses rondom de verschillende deelpersonages

 

Als je al langer met de ‘Aan het stuur’-kaarten werkt, merk je wellicht dat bepaalde personages erg dominant aanwezig kunnen zijn. Zowel bij je klanten als bij jezelf. Daarom ontwikkelde ik specifieke masterclasses over afzonderlijke personages. In 1 dag zoomen we in op alle achtergronden vandit personage, maar gaan we vooral aan de slag met praktische tools en technieken, die ervoor zorgen dat het personage vrijwillig achterin de bus plaatsneemt.  Deelname aan de masterclass zorgt voor blijvende transformaties!

 

De masterclasses vinden plaats van 10:30 uur tot 17:00 uur

Locatie: Broederwal 9 te Helmond

De masterclasses hebben een waarde van € 199,-, maar als je NU boekt, krijg je het boek ‘Aan het stuur – krijg grip op kritische stemmetjes in je hoofd’ en de kaartenset er GRATIS bij.

Bij deelname aan meerdere masterclasses, geldt een korting van € 50,- per masterclass. Mail me, om in aanmerking te komen voor de korting.

 

 

Mensen met een ‘Pleaser’ aan het stuur zoeken voortdurend naar balans, maar kunnen deze niet vinden. De belangen van anderen prevaleren ALTIJD boven die van henzelf. Ze zijn ervan overtuigd dat ze gekwetst raken als zij een keer voor zichzelf kiezen. Vooral veel hooggevoelige mensen lijken dit personages in hun systeem te hebben geëtst. In deze masterclass leer ik je alle tips en trucs om dit patroon te doorbreken!

Moe van perfectionisme? Is datgene wat je hebt gedaan nooit goed genoeg? Heb je stapels waardevolle content op de plank liggen die nooit het levenslicht zal zien, omdat dat dwingende stemmetje in jou erop hamert dat het vast niet goed genoeg is? Voel je je regelmatig lamgeslagen en ben je ervan overtuigd dat je creatieve inspiratie is opgedroogd? Na deze masterclass bruis je weer van energie en inspiratie. Deze masterclass helpt jou en je klanten vooruit!

Je moet hard werken om van je bedrijf een succes te maken. Als je nog niet voldoende bereikt hebt, is dat geheel te wijten aan je eigen inzet. Een verhaal dat de ‘Slavendrijver’ ons maar wat graag vertelt. En we geloven hem! Nooit een moment rust. Zelfs tijdens je vakantie draait je hoofd overuren. Passie? Of een ongezonde vorm van betrokkenheid? Niet voor niets coach je veel klanten die balanceren op het randje van een burnout. Hoe je je ‘Slavendrijver’ de baas wordt, leer je in deze masterclass!

Goed bevriend met de ‘Perfectionist’ en je ‘Onzekere ik’ , maar zo veel venijniger van toon. Doe je vandaag deze jurk aan?? Wacht maar hoeveel mensen aan je vragen of je zwanger bent. Wat denk je wel niet?? Je ‘Innerlijke Criticus’ schept er genoegen in je tot op het bot af te breken, net zolang tot er geen restje eigenwaarde meer over is. De ‘Innerlijke Criticus’ regeert je leven. Werk, relaties, gezondheid komen allemaal in een neerwaartse spiraal als je haar teveel ruimte geeft. Tijd om dit een halt toe te roepen!

Zelf aan het stuur van je leven of je bedrijf zitten

Dat vraagt van je, dat je een heel goed inzicht hebt in jouw deelpersonages. In hoe ze je beïnvloeden, en hoe ze je kunnen stimuleren of juist saboteren. En eenmaal bewust hiervan, wordt het makkelijker om andere keuzes te maken!