Nieuw! ‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten

De ‘Aan het stuur’-kaarten helpen je met het kalmeren van alle verschillende stemmetjes in je hoofd, zodat er weer ruimte komt voor het luisteren naar je ‘Innerlijk Kompas’, je intuïtie, je ‘Hogere Zelf’ of je ‘inner being’.

Maar hoor je haar wel altijd? Lukt het je om met jouw ‘Innerlijk Kompas’ te verbinden op de momenten dat je houvast en richting kunt gebruiken in je leven? De ‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten helpen je daarbij!

Er is weinig dat in het leven zoveel indruk maakt als sprookjes. Vrijwel iedereen kan de bekendste sprookjes navertellen, ongeacht hoe oud je bent. Heb je er wel eens over nagedacht waarom deze verhalen vastgeëtst zitten in je brein? Omdat ze universele waarheden bevatten. Richtingaanwijzers op jouw levenspad.

Om het je makkelijk te maken om de diepere betekenis van deze magische verhalen voor je te duiden, heb ik 36 van de meest bekende sprookjes voor je gevangen in 40 prachtige kaarten. De set is natuurlijk niet compleet zonder bijbehorend boekje met beschrijving van de sprookjes, en duiding van hun diepere betekenis.

De kaarten zijn leverbaar vanaf 16 juni. Bestel je nu alvast een exemplaar in de pre-order, dan ontvang je een extra cadeautje, omdat ik 16 juni jarig ben!

Kaartenset "Aan het stuur"

Iedereen bestaat uit zoveel verschillende persoonlijkheden, dat je er wel een bus mee zou kunnen vullen.​
Ontdek jouw verschillende deelpersonages en leer ze managen!
Wie zit er bij jou aan het stuur van je bus?
De kaarten gaan je helpen met:

Bepalen van je doelen

De kaartenset maakt makkelijk inzichtelijk welke deelpersonages er bij jou in de weg staan voor het bereiken van je doelen

Verdieping op relationeel gebied

Je relaties zullen verdiepen doordat de kaarten je een dieper zelfinzicht geven
U

Antwoorden op dilemma's

De kaarten geven je antwoorden op dilemma’s waar je mee worstelt
Voor jezelf of voor je klanten

Wie zit er bij jou aan het stuur?

40 van de belangrijkste en meest veelvoorkomende deelpersonages gevisualiseerd in een kaartenset, die op meerdere manieren is te gebruiken! Elke kaart is voorzien van verdiepingsvragen om nog beter contact te kunnen maken met dat personage in jezelf. Voor jezelf of om te gebruiken in je werk als coach, trainer of begeleider met klanten!
Bij de kaartenset ontvang je een handleiding met daarin verschillende suggesties voor hoe je de kaarten kunt inzetten in jouw praktijk.

Zelf aan het stuur van je leven of je bedrijf zitten

Dat vraagt van je, dat je een heel goed inzicht hebt in jouw deelpersonages. In hoe ze je beïnvloeden, en hoe ze je kunnen stimuleren of juist saboteren. En eenmaal bewust hiervan, wordt het makkelijker om andere keuzes te maken!

Wil jij het maximale uit de coachkaartenset halen en met jouw klanten werken aan hun innerlijke stemmetjes? Nu niet alleen de kaartenset, maar ook het boek GRATIS bij deelname aan de workshop ‘Aan het stuur’!

In de workshop leer je:

 

Hoe je de kaarten in kunt zetten voor persoonlijk en zakelijk gebruik met daarbij alle ins en outs en do’s en don’ts in het werken met de kaartenset

 

Wie er bij jou aan het stuur zit

Hoe je saboterende deelpersonages vervangt door meer helpende personages

Welke 10 stappen essentieel zijn bij het managen van jouw deelpersonages

 

De volgende workshop is op 19 juni van 13:00 uur tot 17:00 uur en zal online gegeven worden.

De workshop heeft een waarde van € 197,-, maar als je NU boekt, krijg je het boek ‘Aan het stuur – krijg grip op kritische stemmetjes in je hoofd’ en de kaartenset er GRATIS bij!