Onderneem vanuit vrouwelijke energie

 

Een gratis 5-daagse challenge om je vrouwelijke energie te activeren en méér te ontvangen vanuit genot, kracht en goddelijke leiding.

Ben jij klaar voor feminine power in je bedrijf?

Met slechts een uurtje per dag kun jij jouw ontvang- en creatiekracht flink vergroten.

Deze gratis challenge begint op maandag 16 augustus.

 

Pushen, doorduwen, actiegerichtheid.

Nee, je weet dat het niet de weg is voor jou. 

Je hebt het wel geprobeerd, maar het put je uit. 

Zet jezelf aan en maak gebruik van je volledige ontvangkracht.

Wat is het dat jij wilt ontvangen? 

 

Misschien verlang je naar…..

 

de allerleukste klanten

 

een goedgevulde bankrekening

veel meer plezier en genot

 

een eindeloze stroom van creativiteit

 

Dan is deze challenge voor jou!

 

Ik geloof erin dat als vrouwen meer naar hun innerlijke leiding durven te luisteren, ze veel makkelijker ALLES kunnen bereiken wat ze maar willen.

Het Universum kan niet anders dan teruggeven, mits jij volledig gaat staan voor jezelf.

Ben je er klaar voor om je ontvangkracht te vergroten?

Het begint allemaal met de relatie met jezelf.

Wanneer? 16 tot en met 20 augustus.

Elke dag om 9:00 uur een inspirerend interview met een gastexpert.

Elke middag om 16:30 uur een meditatie, ritueel of ceremonie die je helpt om nog meer te connecten met jezelf.

Waar? In een besloten facebookgroep, waar je connectie vindt met gelijkgestemde ondernemers.

 

 

Gastexperts/ sprekers

Lou Niestadt

Lou heeft het archetype van haar Kunstenares volledig omarmd. Zij creëert haar meest ideale leven, door volledig te vertrouwen op haar creatiekracht. Ze volgt haar intuïtie en feminine flow.

Cindy Stal

Cindy is dé belichaming van de Heilige, goddelijke vrouw. Omdat ze ook het donker van haar Dark Goddess niet schuwt, heeft ze haar leven en business flink getransformeerd.

An Mattheusen

An heeft als missie good vibes te verspreiden over de wereld. Ze doet dat door zich in haar marketing op onconventionele wijze te laten zien. Juist doordat ze gaat staan voor wie ze werkelijk is, trekt ze alles aan wat ze wenst.

Maria Johanna

Zeg Maria Johanna en je denkt aan plantmedicijnen als ayahuasca, chocobliss en san pedro. Ze verspreidt deze medicijnen over de wereld, en laat je de enorme kracht ervan ervaren. Ze loopt buiten de gebaande paden en volgt haar eigen weg.

Vanessa Bender

Vanessa is een succesvol hypnotherapeute, waarbij ze het gebruik van haar spirituele gaves niet schuwt. Voor lang niet iedere vrouw is het vanzelfsprekend om daarvoor te gaan staan.

Resultaten van eerdere deelnemers

“De knop is definitief omgegaan. Als ik iets doe wat ik spannend vind en ik voel weerstand, hoef ik me alleen maar te herinneren welke kracht ik voelde toen ik naar je luisterde. En doe ik het tóch. Ik groei als een malle.”
Irma Ruinen-Verbakel

 

Liefs, Mariska

Wie ik ben om dit te doen?

 

Mijn naam is Mariska Ruissen. Lange tijd specialiseerde ik me in het werken met de verschillende stemmetjes in je hoofd, zoals je Pleaser, Slavendrijver, Innerlijke Criticus en Perfectionist. Ik geloofde, dat het temmen van deze stemmetjes je dichter brengt bij het volgen van je Innerlijk Kompas.

Totdat ik begin 2021 uitgeschakeld werd door een endometrioseaanval die 3 (!) maanden duurde. Hormonen verergerden mijn klachten, dus er bleef slechts 1 optie over, bij mezelf naar binnen gaan. Al snel bleek dat de relatie met mijn vrouwelijke energie volledig was verstoord. Zodra ik samen ging werken met mijn vrouwelijke archetypes, heelde ik mijn endometriose en mezelf. Ik leef mijn leven weer vanuit genot en plezier. Alle tools die ik gebruikte, deel ik komende week met jou.