Nieuw! ‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten

De ‘Aan het stuur’-kaarten helpen je met het kalmeren van alle verschillende stemmetjes in je hoofd, zodat er weer ruimte komt voor het luisteren naar je ‘Innerlijk Kompas’, je intuïtie, je ‘Hogere Zelf’ of je ‘inner being’.

Maar hoor je haar wel altijd? Lukt het je om met jouw ‘Innerlijk Kompas’ te verbinden op de momenten dat je houvast en richting kunt gebruiken in je leven? De ‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten helpen je daarbij!

Er is weinig dat in het leven zoveel indruk maakt als sprookjes. Vrijwel iedereen kan de bekendste sprookjes navertellen, ongeacht hoe oud je bent. Heb je er wel eens over nagedacht waarom deze verhalen vastgeëtst zitten in je brein? Omdat ze universele waarheden bevatten. Richtingaanwijzers op jouw levenspad.

Om het je makkelijk te maken om de diepere betekenis van deze magische verhalen voor je te duiden, heb ik 36 van de meest bekende sprookjes voor je gevangen in 40 prachtige kaarten. De set is natuurlijk niet compleet zonder bijbehorend boekje met beschrijving van de sprookjes, en duiding van hun diepere betekenis.