‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten

Ben je op zoek naar meer richting en houvast? Luister naar je ‘Innerlijk Kompas’, omdat zij je altijd richting geeft.

Maar hoor je haar wel altijd? Lukt het je om met jouw ‘Innerlijk Kompas’ te verbinden op de momenten dat je houvast en richting kunt gebruiken in je leven? De ‘Ontdek de wijsheid in sprookjes’-kaarten helpen je daarbij!

De orakelkaarten geven richting en duiding aan elk dilemma dat je maar bedenken kunt. Laat je meevoeren door de magie die in de sprookjes besloten ligt.

Er is weinig dat zo onvergetelijk is als sprookjes. Vrijwel iedereen kan de bekendste sprookjes navertellen, ongeacht hoe oud je bent. Heb je er wel eens over nagedacht waarom deze verhalen vastge√ętst zitten in je brein? Omdat ze universele waarheden bevatten. Richtingaanwijzers op jouw levenspad.

Om het je makkelijk te maken om de diepere betekenis van deze magische verhalen voor je te duiden, heb ik 36 van de meest bekende sprookjes voor je geschilderd in 40 prachtige kaarten. De set is natuurlijk niet compleet zonder bijbehorend boekje met beschrijving van de sprookjes, en duiding van hun diepere betekenis.

De kaarten zijn magisch! Ze gaven me precies wat ik nodig had bij een lastig dilemma in mijn leven, en konden niet kloppender zijn. De liefde in dit deck is voelbaar!

Annelies Mulder

doula, Mamalogisch