Een GRATIS boek dat je helpt aan het stuur te blijven in deze bijzondere tijd

Thuiswerken en thuisonderwijs is voor velen inmiddels het nieuwe ‘normaal’ geworden. De situatie warin we nu leven is natuurlijk allesbehalve normaal.

Je niet gek laten maken door spanningen, zorgen, angsten en stress is voor velen ingewikkelder dan ooit.

Daarom doe ik iets dat ik nog nooit eerder heb gedaan: ik geef je mijn volledige boek cadeau, als pdf in je mail. Voor iedereen die wel wat innerlijke rust en ‘peace of mind’ kan gebruiken.

In 10 stappen leid ik je op een speelse en creatieve manier naar regie over je innerlijke stemmetjes. Ik leer je hoe je je verbindt met je innerlijke helpers en hoe je je minder zorgen maakt over het verleden en de toekomst. Na het lezen van dit boek laat jij je niet langer gek maken door de stemmetjes in je hoofd.

 

Ontvang GRATIS het boek

Ja, stuur mij dat gratis boek

‚Äč

    Ik ga akkoord dat ik op de hoogte word gehouden van tips om aan het stuur te blijven.

    Powered By ConvertKit