Les 1: Welkom bij de training Meer grip op jouw geluk

Gefeliciteerd dat jij het jezelf hebt gegund om aan de slag te gaan met jouw gevoel van geluk! Je kunt jezelf geen groter cadeau doen.

In plaats van te blijven wachten tot anderen jou gelukkig maken, op het winnende lot uit de loterij, tot je voldoening haalt uit je werk omdat je werkomstandigheden verbeteren, of jouw mentale en fysieke toestand als vanzelf verbetert, kies je ervoor om je levensomstandigheden zélf in handen te nemen. En dat is de allersnelste manier naar geluk.

Het ‘Aan het stuur’-team heeft deze training met veel enthousiasme en zorgvuldigheid samengesteld, zodat jij de komende weken grote stappen kunt zetten op weg naar meer geluk.

Elke les bevat een video, en een werkboek. Voor het beste resultaat print je het werkboek, en leg je jouw inzichten naar aanleiding van de oefeningen vast in een schriftje of boekje. Je kunt de oefeningen uit de werkboeken steeds opnieuw doen. Afhankelijk van de fase waarin je je bevindt, zullen de oefeningen je andere inzichten geven.

In deze eerste week heten Gertina en Maike je van harte welkom, en leggen ze je uit, waarom het zo lastig kan zijn om echt grip te krijgen op jouw geluk. Klik snel verder om door te gaan naar de video en het werkboek!